torsdag 30. juli 2015

Nsb overgang ruter

Kjøper du periodebillett hos Vy og trenger overgang til Ruters linjer i Oslo, kan. Gjelder enkeltbillett betalt med REISEPENGER også. I tillegg har jeg fri overgang når jeg kommer til Oslo, fordi den siste billetten er innen Oslo og Akershus.


Det slo meg som naturlig, liksom. Billetten gjelder på alle lokale bussruter , også på Nettbuss express internt i fylket. I NSB -appen kan du også kjøpe overgang til Ruters transporttilbud i Oslo. Det har sammenheng med at Entur nå har blitt skilt ut av NSB. Ungdom fra til og med år får . Overgang Buss Hedmark koster i tillegget til din NSB periodebillett . Blir det en overgang til prissystemet til NSB vil en billett på samme . Denne uken ble det lansert en ny versjon av NSB appen der man kan kjøpe enkelt- og periodebillett i Oslo og Akershus, og fritt velge mellom.


Kortet kan benyttes til reiser to ganger per skoledag inkludert overgang. Den nye avtalen om billettsamarbeid med NSB er i tråd med. Dersom du kjøper periodebillett hos NSB , og trenger overgang til alle linjer. PM - replies retweets. Nei, du kan ikke bruke appen AtB Mobillett på tog.


Dette er fordi NSB ikke har billettutstyr for dette. Innfartsparkering for syklister . Tilsynelatende taster du helt korrekt på NSBs billettautomat. BILLIGERE ALTERNATIV: Ved en kort togreise uten overgang skal du velge.


Buskerudbyen med en tilknytning mellom NSB , Braker og Ruter. Flytogbilletten er ikke gyldig for overgang. Man får en fin kvittering hvis man betaler NSB toget med ruter appen.


NSB på oppdrag fra Samferdselsdepartementet. Har du NSB app på mobilen så kjøper du bare ruterbillett som gjelder. Akershus kan bruke billetten til overgang i Oslo fra . På ordinære enkeltbilletter og periodebilletter er det fri overgang i gjelder også for returreiser. Jeg har ruter - kort for sonei Oslo og skulle kjøpe billett i NSB -appen fra . Ved planlagte driftsavvik hvor NSB kjører alternativ transport for . For oversikt over andre NSB -tog gjennom Trøndelag, se nsb. Dersom det er nødvendig å bytte buss underveis er det fri overgang innen minutter i. Mobilbilletten gjelder kun på Vestfold Kollektivtrafikks egne ruter.


Det kan føre til tidenes prissjokk for pendlere i Oslo. VAR OM BORD: Informasjonssjef i NSB , Åge-Christoffer Lundeby, var. Atna og Koppang i Hedmark. Buss erstatter tog: NSB setter opp buss for tog i tilfeller der togtrafikken stoppes. Oppdatert informasjon finner du på NSB sin hjemmeside.


Det er fire knuste ruter i kupeen. Askøyruta og på ein bestemt strekning med NSB lokaltog i Hordaland. Overgang er gyldig så lenge du går om bord innan overgangstida.


Du finner også informasjon om NSB -appen, togreiser i utlandet og arbeider som utføres på Motta varsling hvis toget ditt ikke er i rute ! Det nye sonesystemet er i bedre overensstemmelse med sonesystemet til Ruter. Dette vil gi de reisende overgang mellom tog og buss i fylket, . NSB setter opp alternative reisetilbud fordelt på T-bane, busstilbud fra NSB , samt Ruters ordinære busstilbud. Buss Oslo S – Vestby med overgang til tog.


Ruter - buss, trikk , ferge og T-bane.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg