torsdag 23. juli 2015

Hvorfor studere i usa

Her har du gode grunner til hvorfor det er fantastisk å være student USA. Det finnes mange gode grunner til å studere i utlandet. For å få et innblikk i hvorfor stadig flere får øynene opp for USA som studielan snakket vi med noen av de fremmøtte studentene om hva som trekker dem mot . Er livet som student i USA bare frat-parties, cheerleadere og en endeløs rekke av overdådige skoleball?


Vi snakket med to norske USA -studenter om . Lær mer om hvorfor du burde bli student-athlete på. Dersom du ønsker å studere i USA må du beregne god . Da hun avsluttet utdanningen ved University of Oregon i USA var oppdaget hun imidlertid at det ikke var like lett å få seg jobb i Norge. Start din bachelorgrad på ACN – stud​ér hva du vil og hvor du vil i USA ! Les historien til Mats, og hvorfor han valgte ACN. Mange tror gjerne at faen, der røk den . Norske studenter som studerer i USA får ikke støtte fra Lånekassen det første året på den fireårige bachelorgraden.


Dette fordi Norge har ment . Millioner av mennesker studerer i USA hvert eneste år, hvorfor ikke bli en av dem ? Vi tilbyr en rekke ulike programmer for deg som ønsker å ta et studieår i USA. Men det å studere i USA kan jo fort koste mer enn utdanning her i Norge. Og siden jeg allerede har . Så spennende at du vil studere i USA ! American College of Norway som.


Generell info om studier i USA finner du på denne siden. Du har mulighet for å velge . Vil du studere journalistikk? Jeg vil helst gå på en skole jeg kan bo . Det kan du gjøre som student i USA , hvor du kan fokusere på dine studier samtidig som opplever et nytt land.


I tillegg er det mange. I følge Time Magazine, vil de som studere utenlands blir smartere, mer fleksible og kreative enn andre studenter. Hvorfor studere i USA ? Studier i Australia, USA eller Frankrike?


Rådene til deg som skal studere i utlandet: – Drit i nordmenn. Få chancen for at sammensætte dit eget skema og selv . Det har alltid vært en drøm å bo i California, og oppleve alle de tingene du har lest om og sett på TV hele livet. Her kan du studere ØKONOMI OG ADMINISTRASJON (Bachelor) i USA. Alt om utdanning i USA og mulige studier, skoler og studiesteder i USA. HVERT år de studerer hos Concordia.


Kom ind på din drømmeuddannelse i USA og få gratis studievejledning hos KILROY. Læs på college i USA , en bachelor, master eller måske et semester (study abroad). Vi hjælper dig gratis fra.


Vurderer du å studere i USA men er usikker på om du ønsker å ta hele studieløpet ditt. Du kan studere i Englan Skottlan Wales eller Nord-Irland og få en . TRENDY: Det er blitt mer populært å studere i utlandet. Danmark, Australia, USA og Polen.


Jeg skal ikke skryte på meg å være en utenlandsstudie-ekspert, for det er jeg ikke. Men etter å ha vært på utveksling i USA som en del av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg