fredag 31. juli 2015

Nettstudier helse

NKI Nettstudier tilbyr godkjente fagskoleutdanninger i en rekke helsefag. Utdanningene finansieres med tilskudd fra Kunnskapsdepartementet. Her finner du en oversikt over Kurs og studier i medisin, helse - og sosialfag i Nettkurs og nettstudier.


Bli PT, få solid ernæringskompetanse eller studer for å bli helsefagarbeider. Kunne du tenkt deg å studere SAKSBEHANDLING I HELSE - OG SOSIALSEKTOREN i ? Studiet tilhører fagområdet . Leter du etter en utdanning innenfor - Medisin- og helsefag, Nettstudier. Helse - og sosialfag Vger utgangspunktet for deg som ønsker en yrkesfaglig . Innføring i kognitiv adferdsterapi Dramaterapi Barn og unges psykiske helse Alt innen helse og omsorg . Vil du kombinere studier med jobb?


Har du ikke mulighet til å flytte til et av våre studiesteder? Dette studiet kvalifiserer deg for arbeid med oppvekst, helse og mat innen flere bransjer. På Folkeuniversitetet Nettstudier har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Nettskolen er åpen hele døgnet, alle dager i året.


Fulltid/deltid; Nettstudium med samling; Opptakskrav: GENS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg