torsdag 30. juli 2015

Landstreff stavanger 2019 dato

Russ 20, dere har kanskje allerede begynt planleggingen til årets russetid? Om det blir russedress, russeservice, van, buss, konsept, . Landstreff Stavanger – Kongsgaten 2 43Ålgård – Vurderingen 4. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Dato for russ 20: 16-18. Få tak i billetter på hjemmesiden: . Norges treffsted for Russ 201 201 201 20og 2019. Det har gått veldig bra, politiet har allerede gått ut med at det har vært mindre bråk her enn i Stavanger på en vanlig lørdags kvel sier Oddsen.


Det kommer til å gå busser fra Stavanger , Sola og Sandnes ut til Kongeparken døgnet rundt. Interessen for landstreffene på Lillehammer og utenfor Stavanger er enorm. Arrangementet blir avholdt i Kongeparken ved . Vi har årets offisielle spilleliste klar, så du kan varme opp hele russetiden til årets beste russetreff. Da ville det krasjet med landstreffene i Stavanger og på Fredriksten.


Hvert år strømmer tusenvis av russ til landets mange russetreff. For mange er det et absolutt høydepunkt i russetiden – med eksklusive artister, . Halden er et av landets mest populære russetreff. LF har de beste artistene fantastisk stemning. Treffet går av stabelen i Kongeparken fra 7. Og med rekordmange artister på . Velkommen til årets store begivenhet! Vi arrangerer ett av årets største russetreff på Lillehammer 2017!


Se mer om artister, billetter og annen informasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg