fredag 13. november 2015

Hjelp psykisk helse

Livslinien tilbyder anonym telefonisk rådgivning om selvmord og selvmordsforsøg samt andre problemstillinger, når livet er svært. Det er lett å rapportere anonymt de som oppfører dårlig. Ved rapportering blir profilen skjult.


Deretter granskes den, og den blir utestengt hvis vi mener at profilen . Chatrådgivningen er rådgivning og chat til mennesker med psykiske.

Ung På Linje og Ung Online er et uforpligtende og anonymt samtaletilbud til unge. Unge frivillige sidder klar ved chat og telefon for at lytte og snakke om lige . Lag en ny undersøkelse på egen hånd eller sammen med andre på samme tid. Velg mellom mange fine, forhåndslagde temaer, eller lag ditt eget. På Sex og samfunns chat kan du ta opp spørsmål som handler om sex,.


Dersom du velger å fylle ut skjemaet, er du fremdeles helt anonym og vi kan ikke spore . Strangerchat er en lett måte å finne noen å snakke med når du kjeder deg. Vi vil tilby deg som utsettes for voldtekt eller seksuelle overgrep noen å snakke med.

Vil du har noen å chatte med? Du velger om du ønsker å chatte anonymt. RUStelefonen er en offentlig og landsdekkende informasjonstjeneste hvor du kan ta kontakt via telefon, chat eller spørreskjema.


Ring, chat eller send mail med voksne som har taushetsplikt. Chat anonymt om det du har på hjertet - med unge skeive frivillige. Trenger du noen å snakke med? Nå kan du kontakte oss på chat! Har du et spørsmål i forhold til arbeid?


Det viktigste du kan gjøre er å snakke med noen. For eksempel kan du bruke vår, dvs. Universitetssykehuset Nord-Norge sin chat , hvor du kan chatte anonymt.


Samtalen er fortrolig og anonym - dette vil sige, at det kun er dig og . Tjänsten är gratis, anonym och helt på svenska. The chat service is completely anonymous, the stranger you chat with cannot see who you are. Her kan du chatte anonymt med en voksen rådgiver.


Chatten er for alle børn og unge, og du kan chatte om alt. Ungdomstelefonen er Skeiv Ungdoms telefon-, chat - og meldingstjeneste.

Chat og meldingstjenesten er gratis. Du er selvfølgelig helt anonym. Chat med os alle hverdage mellem klokken og 19. Se hvordan en VPN-tjeneste vil hjelpe deg å være sikker og anonym på.


Tillat vennene dine å chatte anonymt med med deg. La dem spørre deg det de ikke vanligvis kan spørre. Hør tankene deres om deg og svar øyeblikkelig. Sarahah ligger på topplisten når det gjelder apper som er lastet ned flest ganger.


Jeg snakker ikke om chatrulette, omegle, eller lignende, men en side der en kan opprette en samtale og en annen kan logge inn i den samme . Prat anonymt med oss om doping, trening, kropps- og prestasjonspress. Norges publikumsrettede informasjons- og samtaletjeneste på chat , telefon, e- post. I 1:1-chatten kan du tale personligt med en rådgiver.


I gruppechatten kan du tale med andre unge og en rådgiver. Du kan være helt anonym. Ideen med Rooms er at skabe et anonymt chatroom, kun for inviterede. LMS tilbyder både støtte og rådgivning og har både en SMS, chat og. Melde fra til barnevernet.


Hvem tar jeg kontakt med? Barn og unge kan chatte anonymt for å få hjelp og veiledning fra voksne. Kors kan forsikre om at personene man møter i en slik chat har den . Appen, som har fått navnet Sarahah, lar deg sende meldinger til venner og kjente , helt anonymt. Alle meldinger du mottar vil også være .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg