torsdag 12. november 2015

Mørk sjokoladekrem

En deilig sjokoladekrem uten smør, som er både luftig og har en rik smak av sjokolade. Kan brukes både som topping på cupcakes og som fyll i kaker. LUFTIG MØRK SJOKOLADEKREM. Luftig, mørk sjokoladekrem. Dette blogginnlegget er skrevet av Manuela Kjeilen fra Passionforbaking.


Alle foto: Manuela Kjeilen. Vi er inne i en mørk novembermåne og hva passer vel bedre da enn å kose seg innendørs med en mørk drøm av en sjokoladekake! Myk og saftig appelsinkake, sjokoladekrem og frisk appelsinglasur er den perfekte kombinasjonen mellom søtt og syrlig. Tips til kakepynt med . Har du festplaner i nærmeste fremtid?


Da er dette kaken for deg å bake, for denne lyser fest lang vei av, høy og mørk som den er! Den er laget med mørk sjokolade og hadde . Denne mektige sjokoladekaken med sjokoladekrem er virkelig en oppskrift å anbefale til alle. Sjokoladekake med sjokoladekrem. Nøttesmulene strør du over ved servering og topper det hele med litt myk kaffekrem. Har lyst til å dele min oppskrift på verdens beste sjokoladekrem med dere.


Fudgy mørk sjokoladenytelse. Noen ganger har en kvinne et vanvittig. Fordel et godt lag sjokoladekrem mellom hvert lag og rundt kaken.


Denne silkemyke sjokoladekremen kan du bruke som glasur eller topping til. Denne Pinnen ble oppdaget av Anne Mari Furre. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Slik får du ekstra saftig marmorkake. Oppskrift på marmorkake med mørk og deilig sjokoladekrem.


Denne sjokoladekremen ble jeg skikkelig, skikkelig fornøyd med! Marius hadde jo bursdag her for litt siden og da komponerte jeg denne da jeg . Mørk sjokoladekake i langpanne. Til den mørke sjokoladekremen has kremfløte, sirup og sukker i en kjele.


Dekk så hele kaken med den mørke sjokoladekremen og pynt med . Legg den andre bunnen oppå og dekk hele kaken med et lag sjokoladekrem. Vi har samlet alle våre beste oppskrifter med sjokoladekrem med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtter. Vår mørke sjokoladekrem er laget i vårt eget . Bønnebrownies med sjokoladekrem er en saftig og fyldig brownies rik på både.


Men når jeg nå har erstattet ostekremen med forførende mørk sjokoladekrem og hasselnøtter, kan jeg si med 1 sikkerhet at teorien ikke . Herligheten er toppet med kuber av sukkerbrød innkapslet i sjokolade, sjokoladekrem og . Brownies med deilig sjokoladekrem av kremfløte, lys sirup og mørk sjokolade. Server som en smakfull dessert eller til ettermiddagskaffen. Små sjokoladekaker med sjokoladekrem og bringebær. Håper dere har en fin påske! Jeg har jobbet de to siste dagene, men nå skal jeg ha fri frem til tirsdag så det blir deilig.


Når det er påske er det . Lise Finckenhagen har . Prøv deg på denne vaffelkake med masse hvit sjokoladekrem og deilig bringebær til spesielle anledninger. Nydelig pistasjkrem (pistachio spread) og sjokoladekrem til bruk i baking og. En nydelig mørk sjokoladekrem med pistasj fra Lenas Gourmet i Hellas. Bland og kok opp under omrøring til det tykner.


Avkjøl helt i skål under plastfolie. Våres dagens dessert i dag! Mmmakroner med mørk sjokoladekrem som smelter i munnen. Hvem vil du at skal lage disse til deg?


Fastelavnsbolle med sjokoladekrem er alle born sin draum av ein bolle. Litt mørk kokesjokolade og melis på toppen. Denne kladdkakan er toppet med en sjokoladekrem og gode mint-MMs.


Her er en deilig, luftig og mørk sjokoladekrem , som du kan bruke . Jordbærsuppe med mørk sjokoladekrem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg