mandag 30. november 2015

Ppu deltid vår 2018

Praktisk-pedagogisk utdanning på deltid (årsenhet). Har du studert sentrale undervisningsfag? Med praktisk-pedagogisk utdanning kan gå videre til en av våre. Da kan praktiskpedagogisk utdanning på deltid ved Universitetet i Stavanger være noe for . PPU er ei lærarutdanning for deg som treng pedagogisk kompetanse for å undervise i eit fag . Her finner du informasjon om vår forskningsaktivitet og en liten presentasjon av våre.


UiT er ikke ferdige med å planlegge undervisningen på PPU Deltid. Fleksibel praktisk-pedagogisk utdanning (FPPU-A) er et deltidsstudium på studiepoeng som går over to år. Fullført PPU gir undervisningskompetanse for videregående skole og grunnskolen.


Studiestart er lagt til. En oversikt over samlingsukene for PPU - deltid og PPU -heltid for studieåret. Praksisplanen byggjer på Rammeplan for . Mer om innhold og oppbygning av vårt PPU -studium finner du nederst på siden. STUDIESTED KJELLER PPU Y DELTID – med forbehold om endringer.


Kostnader knyttet til gjennomføring av PPU ved NMBU. Deltidstudiet i praktisk-pedagogisk utdanning ( PPU deltid ) er for . Hver tirsdag viser en ny student frem sin studiehverdag på vår. Jeg skal begynne på PPU deltid (samfunnskunnskap) i Trondheim og lurer egenrlig litt på hvordan det er, er det et vanskelig studie? PPU - Design, kunst og håndverk Tekst: Jostein Sandven Foto: Morteza Amari Du kan ta praktisk.


Pedagogikk årsstudium deltid er et nett- og samlingsbasert studium over to studieår. Utveksling - yrkesfaglærerutdanning og PPU deltid for yrkesfag. Frist for å søke utveksling vår : 15. Svært mange universitet og høyskoler tilbyr PPU og PPU -y på deltid , slik at . Du må ha en studiebelastning på minst prosent for å få støtte. PPU – Desing, kunst og håndverk.


PPU Kunst og håndverk – og studiepoeng (heltid og halvtid). For opptak til PPU og PPU deltid , er det krav om å legge fram politiattest, jf. PPU er et ettårig studium som bygger videre på det solide faglige fundamentet du allerede har og gir deg kompetansen du trenger for å bli. Undervisningssemester: 20Høst.


Dato, FOR- 20-02-15-241.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg