fredag 27. november 2015

Oppstammet stikkelsbær

Vi er her hele helga for å hjelpe deg. Finfint om du vil ha stikkelsbær på en balkong eller i en mikrohage. Gir store, gode svarte bær med en smak som minner om stikkelsbær. Oppstammet krysning mellom solbær og stikkelsbær. Noen som har erfaring med oppstammede stikkelsbærbusker.


Har sett bilder av slike i hageblader, og de virker både dekrative og praktiske. Ideer til hva jeg kan gjøre. Stamme til å stamme opp planter innlegg 18. Stikkelsbær og rips i krukker?


Flere resultater fra forum. Ved oppstamming og stadig tynning av overflødige skudd fra bunnen,. Jostabær: Krysning mellom solbær og stikkelsbær. Når du beskjærer stikkelsbær bør du alltid klippe ned til et skudd som vokser utover. Dersom du har en hengende sort er det best å klippe ned . De har alle mye smak og smaker best når de er godt modnet.


Det finnes røde, grønne og gule stikkelsbær. Utenfor drivhuset lente en vindrue seg på en hjemmesnekret stige inn mot veggen. Hageland Mesterhagen Bilde . En oppstammet stikkelsbær , bugnende full av kart, hadde . Poppe støttes med en stokk - og bær kan muligens trenge en støtte når de blir litt større - som for eksempel stikkelsbær , rips og solbær.


Ja den er oppstammet , ja den ble kjøpt slik, ja det er supert! Rips: Egner seg fantastisk godt som oppstammet lite tre på balkongen. Det gjør solbær og stikkelsbær også. Blåbær: Kan faktisk hentes i . Solbær, Ribes rubrum Rovada espalje.


Gode røde smakfulle bær. Til å plante i ei potte på verandaen eller innmed en vegg. Jeg har valgt ut bærbusker som er oppstammet.


Dermed kan man ha både rips, solbær og stikkelsbær uten at det tar for mye plass. De oppstammede stikkelsbærbuskene i kjøkkenhagen har fått uventede – og uvelkomne – gjester. En hel gren er plutselig ganske naken å se . Bærbusker (rips, solbær, stikkelsbær ). Eple- og pæretrær, plomme- og kirsebærtrær. Sommer- og høstblomstrende busker og trær.


Det eneste kjipe er at stikkelsbær blir modne alle på en gang, så en har ikke. Det har de senere årene blitt mulig å få kjøpt endel busker oppstammet slik at de. Både rips, solbær, stikkelsbær og hageblåbær kan du beskjære fra løvet har falt om høsten, til ettervinteren når snøen ikke lenger er til hinder. Følg årets gang i Hagen på Kleiva. Blomsterhage i Skien med mange roser.


Iberiaskogsneglen tar kanskje mindre av tørre, oppstammede eller hårete planter, men ellers er den er altetende, mener han. Topping, tynning og oppstamming av kristtorn, rydding av buskar og kratt og beiting med sau over ein periode på fire år har gitt langt mindre . Kjøpte stk syriner , stk Rhododendron , stk rød stikkelsbær , stk. Det ser ut til at Rosehagtorntreet vårt ikke har klart vinteren i år :cry:. Det burde vel ha kommet knopper på det nå.


Store oppstammet og vakre Myrt! Til og med oppstammede frukttrær kan man plante i krukker på terrassen. Vi har nå fått inn masse fine oppstammet vintergrønne planter. SH Svarthyll ( så stor som mulig - oppstammet eller Co 3gr. ). Rips, solbær og stikkelsbær kan beskjæres om våren. Kanskje en oppstammet type, så den ikke blir så stor!


De gule har den mildeste smaken. Reddiker og bladsalat kan såes i. Du vil få smake litt smothies fra frukt, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg