onsdag 20. april 2016

Åsnes kortfell 60 mm

Hos oss får du personlig oppfølging også på nett. Perfekt i våt og tung snø. Passer alle typer Åsnes ski med fellefeste. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Om du vil ha Åsnes sine feller (som er å anbefale) er det mohair eller. Hadde jeg vært deg hadde det blitt Åsnes kortfell , 60mm bred i mohair. Denne fellen kan benyttes på alle fjellski fra Åsnes med fellefeste og midjebredde over 60mm. Fellen er produsert i 1 nylon for best mulig slitestyrke og feste . Skien leveres med fellelås, som gjør det mulig å benytte mm kortfell fra Åsnes.


I tillegg er det feste for fell både i tupp og tail, noe som muliggjør bruk av . Beskrivelse: Glem fiskebein og bakglatte ski. Mohair for optimal glid og lav vekt. Med Åsnes korfeller får du godt feste og beholder samtidig noe av . Merke: ÅSNES , SILVA, DAKINE. Vi har også kortfeller til både Åsnes og Fischer fjellski.


Black Diamond GlideLite Mix Custom STS 1mm skifeller. Jeg skal kjøpe åsnes Amundsen. Disse er millimeter brede.


Skal kjøpe kortfell samtidig og lurer på om det er mulig å kjøpe millimeter og . Tilbud på Race Face Ride XC Styrestem Ø31. Skifellen er laget av polyester. Det beste prisen på 60mm , de beste tilbudene og den raskeste leveringen!


XXL Fjellski-snes Amundsen Bindinger Rottefella, Salomon . Colltex Rubber Tip No8. Frakt: Gratis Levering: Sjekk nettsiden. Combat Nato Jeger Spesial Hvit.


Fellelås systemet til Åsnes gjør det mulig for jegeren å stå støtt, når skuddet faller. Vi har selt mykje montana kortfeller i butikken før Åsnes kom, men det var alltid mykje tull med. Varier med mm eller mm fller ettersom hvordan føre er. I denne videoen kan du lære mer om kortfellene til Åsnes og hvordan du kan tilpasse og behandle. Valg av lengde på Åsnes Breidablikk ski – Ski og vinter.


KORTFELL mm – Åsnes Forside, asnes. Syntetisk langfell på mm bredde, med Combifix.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg