mandag 18. april 2016

Telenor problemer

Her kan du sjekke om det er feil på bredbån telefonlinjer eller mobilnett i ditt område. Telenor er et norsk teleselskap. Selskapet tilbyr mobiltelefontjenester, fastnett for telefoni, bredbånd og internett, videre TV-tjenester via kabel, satellitt, fiber og . Vi opplever for tiden problemer med tale via mobilnettet, fasttelefon og bredbånd. Vi jobber med løse problemet og kommer tilbake når vi har mer informasjon. Vi kommer tilbake med mer info.


I flere deler av landet er både internett i veggen og mobildata . Melder nå at problemene med bredbånd og mobil er løst. Først etter nesten tre timer ble feilen fikset. Rammet både mobil- og bredbåndskunder i flere timer. Det er også problemer med å komme gjennom til oss . Nettavisen): Mellom 11.


Enkelte alarmer får ikke kontakt med responssentralen. Feilen oppsto natt til søndag. En rekke mobilkunder har mistet sin kontakt med omverdenen. Sjefen sjøl er i Russland.


Bredbåndskundene har problemer med å komme seg på internett. Opplever problemer enkelt fikset. Ett minus eller to: - Dyrt PR måned. De får jo også betalt via fellesutgifter, og en vakker sum av meg.


Veldig dyrt med nyere . TV-en din finner du forklaringer på feilkodene her. Der er i øjeblikket ingen problemer med driften. Konsernet vet ikke hva som er galt, hvor stort problemet er eller når det er fikset.


MinID og BankID på mobil. Mobiltrafikken går nå som normalt, . Vi er avhengige av annonsering for å levere kostnadsfritt innhold til deg. Ved å klikke et eller annet sted på denne siden, eller ved å klikke på . Emne: Det er for tiden problemer med alle søk i Jara NetBusiness. Status Feil: Feilretting pågår.


Vi hjelper deg gjerne med spørsmål om våre produkter og tjenester. Sigve Brekkes forsøk på å omplassere Berit Svendsen er i ferd med å bli et betydelig problem. Får du nå den hastigheten du abonnerer på, har du sannsynligvis problemer. Det går ikke an å ringe vårt sentralbord. Du kan ringe direkte til saksbehandeler.


Se liste under KONTAKT OSS. OPPDATERT: Litt etter 16. LES OGSÅ: Vet ikke hvorfor mobilnettet lå nede i mange . Fasttelefon skal fungere som normalt. Noen timer etter kom mobilnettet opp igjen. Om vi har en större driftstörning i våra nät just nu så syns den här ovanför.


Då har vi sannolikt ingen större driftstörning. Om du ändå har problem så . Det har ført til at abonnenter er uten forbindelse eller har redusert . I store deler av fylket er man uten signaler. Dette må gjøres kontrollert da . Foto: Illustrasjonsfoto.


E der andre i mehamn som plages med telenor ADSL? Skriv en kommentar på det her innlegget så får vi en oversikt kor mange som plages! Post- og teletilsynet, “Hendelsesrapport: Utfall.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg