torsdag 28. april 2016

Hytte på hamlagrø

Koselig hytte til leie hos ÅL JFF. Hytta ligger ved Presttjern ca meter fra vannkanten. Vannet har rikelig med fisk både ørret og sik. Det er mulig å bestille en flott hytte ved Nybusjøen for overnatting, denne bestiller.


I tillegg leier jeg ut hytter og fiskerett. I Nybusjøen finnes det rikelig med ørret og hvert år tas det mye fisk på 300 . Gytebekken bak hytta produserer mye ørret. Isen går tidlig på Tangentjernet. Her finnes det også bever.


Det er fint å fiske fra flytering der inne, og ofte brukbart . Midt i Raulands mest attraktive skiområde er det nå til salgs en nær 1. Granåstjernet har fra mange år tilbake vært en perle av et ørretvann , og vi bruker i dag betydelig med ressurser på kunne vedlikeholdet vannet for å kunne ha et . Krokvasslia skog ligger i hjertet av Skjellingen Villmark på vestsiden av Randsfjorden med . Overnatting i hytte og lavvo, og leie av båt ved Småvatnan Overnatting i. Daningan er et svært attraktivt område for fiske etter ørret og røye. I Valdres er det over 30fiskevann og innsjøer, i tillegg til et stort antall elver og bekker. Variasjonen av fiskeplasser er stor, noen ligger . Hva med å satse på fiskelykke på Solrenningen turisthytte i Stølsheimen? I Solrenningsvatnet, som ligger rett ved hytta , er det masse fin ørret.


Hallingdal er et fiske-eldorado og litt til! I fjor meldte NRK at den lokale storfiskeren Martin halte opp ørret på to timer(!) i Holsfjorden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg