torsdag 21. april 2016

Nsb månedskort

Vi tilbyr også billettsalg på toget, automat, kundesenteret og betjente stasjoner. Finn informasjon om våre billettyper her. Kjøp elektronisk månedskort og andre periodebilletter hos NSB. Billetten gir deg et ubegrenset antall reiser i døgn. Du kan også fornye månedskortet ditt her.


Se priser og hvor du får kjøpt 30-dagersbilletten. Alle våre billetter kan brukes på Ruters T-bane, trikker, busser og båter, og på Vys tog (tidligere NSB ) i Oslo og Akershus. Det er ikke pristillegg på nattbussene.


Ved å bruke to månedskort kan pendlere spare tusenvis av kroner i året. NSB periodebillett med overgang i Ruter sone må kjøpes til den stasjon i. Måneds- og årskortene til NSB blir fra 14. Rabattordningen vil imidlertid ikke gjelde i områder med . Hei, logg inn på din bruker i din nye telefon og last ned derfra.


Tilbudet er tilgjengelig for NSB kunder som har periodebillett for voksen eller student og som i tillegg ønsker periodebillett for buss i Østfold. I tillegg har NSB fjernet rabatten på kroner for månedskort dersom passasjeren kjøper på automat. NSB , også kan brukes på Ruters . Dersom man pendler Oslo - Drammen vil . Hvis jeg, med mitt månedskort hos Ruter, kjøper billetten ombord – da . Gir NSB - månedskortet overgang til . Det betyr blant annet at månedskortet fra Tønsberg til Oslo blir 66- kroner . Nei, du kan ikke bruke appen AtB Mobillett på tog. Dette er fordi NSB ikke har billettutstyr for dette. For de som har månedskort med Ruter er NSBs billett enda billigere, . Noen tar toget, andre velger bil.


Hva skjer når bilpendleren Ole bytter transportmiddel i én uke? NSB har denne uken sendt kundene sine . Månedskort på papir fra NSB : Kundenummer med 7eller siffer. Flytogbillett: Bruk telefonnummeret du har registrert i Flytogets app som . Nå er det enklere, billigere og mer fleksibelt å kombinere buss og tog. Bruk NSB - appen, og kjøp ett felles månedskort for buss og tog.


NSB sine månedskort blir prosent billigere fra august av, men det gjelder bare for dem som pendler utenfor landets fire største byer. Oversikt over priser gjeldende fra 1. Bruk av overgangsbillett buss tog krever periodebillett hos NSB. Vi får med oss Dag Brekkan – strekningsleder NSB.


Togpendlerne kan glede seg over prosent rabatt på NSBs månedskort. Reisende med NSB periodekort Oslo – Kongsvinger kan imidlertid benytte SJs avganger, da NSB og SJ har inngått samarbeidsavtale om dette på norsk side. NSB månedskort rimeligere. Jeg bor i Askim (Østfold) og pendler til Universitetet i Ås (Akershus).


Men ifølge NSB er det ikke bare-bare å kjøpe to månedskort. Oslo— Hamar på to periodebilletter. Adeell Ilyas Choudhari (21) tar toget fra Moss til Oslo, der han studerer, hver dag. Da viser han frem student- månedskortet sitt . Gitt den økningen i trafikkvekst som vi venter oss, vil prislappen ligge på . Problemet er at mange nå har billetter og månedskort på apper, og disse. Ruter og NSB sin app brukes om hverandre som billett.


Kunder får beskjed om betalingsproblemer ved billettkjøp i NSB -appen, men blir fortsatt belastet for beløpet. Svein-Erik Hole forsøkte å kjøpe i . NSB burde kompensere med billigere månedskort. NSB vil ikke senke prisene for reisende med buss for tog i sommer.


Prisene økes i stedet fra 1. Jeg ringte for å forhøre meg om hvor mye det ville koste for meg å få et månedskort. Dama i telefonen sa : 37-. Kjøper du periodebillett hos NSB og trenger overgang til Ruters linjer i. Jeg har månedskort hos Ruter for sone (Oslo) og 2V.


Ruter truer nå med å si opp avtalen med NSB. Da kan månedskortet til Ruter kan bli null verdt om du går ombord på et tog. Her må samferdselsministeren som eier av NSB ta ansvar for at.


Nåværende avtalen sikrer at samme billett og månedskort kan brukes på alle . De som har NSB sin billettapp og ønsker å flytte billetten fra en telefon. Erstatning med periodekort. Du finner mer informasjon på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg