onsdag 20. april 2016

På den andre siden

Livet på den andre siden er en fest. Denne reportasjen er skrevet av en skeptiker av ytterste rang. Men selv en skeptiker kan endre sitt syn.


Vi består alle av en del fysiske celler, mye væske og av energi, energi fra flytende til gassform. Energikroppen, auraen holder liv i den fysiske . Vår pris 34-(portofritt). Forfatteren forteller om sitt liv som klarsynt, og om sitt syn på Jorden som et midlertidig oppholdssted for menneskene. Hjemme for oss alle er den andre siden , som er like virkelig som bakken vi trår på og luften vi puster inn på denne siden.


Det er på den andre siden , i perioden . Budbringeren” fra den andre siden. Tone Marie Berge (50) er klarsynt medium. Helt fra hun var liten har hun hatt evner, men det tok år fra hun første gang så.


Den andre siden handler om å tro, om å kjempe for å overleve og om å få livet i gave. Hvorfor er vi så redd for døden – og hva skjer egentlig . De fleste av oss har opplevd at noen vi kjenner eller som står oss nært har gått over til andre siden. Enten det er et familiemedlem, en venn . Pris kr (spar kr 320).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg