torsdag 14. april 2016

Decra tak

Takplatene er konstruert for å vare livet ut. Utforsk fordelene og planlegg drømmetaket til din bolig. Sterkt som stål og vakkert som naturstein. Lav vekt og enkelt å legge på taket. Taker er også stormsikkert og uknuselig - se her!


Overflaten har farget steingranulat og et klart . Stålet er beskyttet med aluzink og epoksygrunning. Norges største byggevareprodusent Icopal produserer og leverer byggevarer. Isola Powertekk stålplatetak kombinerer stor styrke med lav vekt. Dette gir unike fordeler på taket. SPØR OM TAKPAKKEPRIS( få rabatter på tilbehør) ! Decra har års produktgaranti.


Finnes i følgende farger: - Sort . Planlegger nytt tak til våren, det er snakk om 1m2. Har nå fått pris fra en byggevare sjappe. Lette og sterke metall takpanner for tak som holder, selv i orkan. Metall takpanner er uknuselige, og vi gir års produktgaranti. Oppbyggingen av platen med flere lags beskyttelse, gir sikkerhet mot korrosjon og god fargebestandighet.


Sæter har levert nytt decra tak med utførelse av pipebeslag og mønebeslag for . Montering av takstigetrinn. Det øverste trinnet legges først på plass På nest øverste ”stei- rekke”. Takets viktigste funksjon er å hindre at fuktighet, regn, snø og hagl trenger. Jeg har lagt nytt decra tak og klarte å tråkke ned et par plater, det jeg lurer på er om det er noen som har gode råd om hvordan jeg kan få rettet ut igjen disse. Garantien dekker gjennomrusting og avskalling.


Er taket ditt slitt, skade på tak og trenger nytt tak ? Tak og Pris AS i Bergen tilbyr gratis taksjekk. Vi er dyktige fagfolk innen blikkenslag og taktekkerfaget. Denne kalkulatoren gir en estimert pris på rehabilitering av eksisterende tak. Velg hvilket type tak du ønsker. Les mer om de forskjellige taktypene ved å klikke.


Legge nytt decra tak over takpapp ca 1kvm. Snekker,Taktekker Ønsker tilbud på rimelig og varig decra tak , på hvelvet 1kvm. Et stadig barskere klima gjør tette tak til et konkurransefortrinn for smarte. Her er en nyhet Hitachi Power Tools mener er godt egnet til det. Du får en säker och problemfri taklösning med års garanti.


Takpannene er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger i . Nå er det enklere enn noensinne å få sunt dagslys og frisk luft innendørs – selv om du ikke har skrå tak. Har du fått en skade på taket kan du enkelt reparere den med reparasjonssettet fra Icopal. Ditt søk i Stavanger ga ingen treff, derfor har vi utvidet området vi søker i. Skjøtefrie takrenner fra Kaizer . Solcellespesialisten prosjekterer, distribuerer og installerer solcelleløsninger.


Nsker f tilbud p lekting legging av decra tak. Nå nærmer det seg siste sjanse, skal du ha nytt tak på plass før sommeren. Bestiller du en taksjekk i dag kan du ha nytt tak i stein, decra eller shingel på plass . Selskapet jobber på tvers av alle medier og flater, og betjener både . Art Director, Jonny Johannesen.


Tekstforfatter, Morten Lütcherath. Prosjektleder, Janniken Klaveness. Kaasbøls vei Kristiansund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg