onsdag 19. juli 2017

Fylte cupcakes

Tid for å gi etter for nye fristelser her på Det søte liv. Jeg har fylt disse sjokolade cupcakes med sjokolade fudge, og toppet det med vanilla bean frosting, kokos og en lite søt rød godteri! Disse mini sjokolade cupcakes med salt karamellfrosting er kjempegode,. Jeg fylte mini cupcakene med knasende, gode karamellfyll med . Lag en liten grop i hver muffins og fyll gropen med karamell.


Ha peanøttsmørkremen over i en sprøytepose og topp muffinsene med kremen. Noen ganger er det nesten slik at det er dårlig gjort å legge ut bilder på bloggen. Slik er det med disse saftige sjokoladecupcakes fyllt med . Varme kanel muffins som lukter så godt og når du skjærer i dem så renner det ut varm Nugatti. Oppskrift på gode og saftige muffins med ost og skinke.


Dette er riktige godsaker. Matmuffins er fine å servere til lunsj, ha med ut på piknik eller som et langt spenstigere innslag i . Cupcakes er gøy fordi man kan gjøre så mye forskjellig med dem. Har du forsøkt å fylle. Sitroncupcakes fylt med lemon curd.


TRINES MATBLOGG Sett stekeovnen på 2grader, over- og undervarme. Stek baconet i tørr panne, til det er nesten sprøtt. Her kommer oppskriften på de bringebær cupcakesene jeg ladge i dagens program. De falt jo godt i smak hos dommerne så jeg håper dere liker dem like . Luftige vanilje muffins fylt med karamell og dekorert med smørkrem. Bare tittelen kan gi vann i munnen.


Kombinasjonen mellom søtt og salt gir . Fylte LCHF muffins – bær og sjokolade. Disse har jeg laget en lignende utgave av før, men her kommer de med litt godt fyll. Jeg poster hele oppskriften på nytt. Muffins med sommerens bær. Disse Cupcakene er gode og mettende, de har ett innhold av deilig hjemmelaget vaniljekrem og de er fine til å servere til kaffen.


Stek muffinsene midt i ovnen ved 1°C i 15-minutter. Bruker du syltetøy i stedet for hele bær. Og det er litt som pizza: En god variant er supert, en dårlig variant er slett ikke verst, når alt kommer til alt.


Written by Cathrine Birkeland on september 2 20in Cupcakes og muffins , Kaker, søt bakst og desserter. Sjokolademuffins fylt med vaniljekrem. Feire Thanksgiving med litt variasjon i år ved å piske opp disse marshmallow- fylte søte potet cupcakes !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg