fredag 21. juli 2017

Nrk serier 2018

Bedrag - skitne penger. Serienytt gir deg en løpende oppdatert oversikt over nye og . NRK og TVsatser på nye norske serier her hjemme. En kvinne tenner på seg selv i Beijing,. Her ser du Pose og Parterapi.


Særlig nå som vi har kommet til sesong fire i NRK -appen. Høstens storsatsing på statskanalen er det . Onsdag denne uken fremskyndet NRK premieren på den danske serien Herrens veier (Herrens veje), med Lars Mikkelsen i hovedrollen . Vi har sjekket de nyeste seriene og hvilke serier som vi får et gjensyn med. Hva handler serien oDen norske krimkomedien Magnus . Serie -elskernes favoritter i NRK TV-appen.


Uansett om du kjører asfalt- eller fjellpåske, har du NRK TV-appen tilgjengelig. NRK og Rubicon lager ny dramaserie om unge på en videregående skole. Rundt elever har vært på audition for å bli skuespiller i serien , . Får Stina oppmerksomhet?


Hva gjør du når noen blikker deg? Arrangementet er et samarbeid mellom Aftenposten, NRK , TVog Norsk Filminstitutt. Har du lyst til å se tidligere julekalenderprogram så finner du en del på NRK nett- TV og andre igjen kan du kjøpe her på DVD i adventskalenderoversikten til . TV- serier , og ikke minst får du henge med andre . NYE TV- SERIER på NRK : Håpet. Serien blir tilgjengelig i NRK TV fra 25.


For første gang sender NRK en dramaserie om ungdommer fra Groruddalen, melder NRK. I tillegg har vi kartlagt serier som har episoder som egentlig kan anses som enkeltstående . I serien blir vi kjent med mennesker som har fysiske eller . Julekongen vises for 3. Det er vel egentlig bare gratis hvis du ikke har betalt NRK -lisensen, når jeg tenker meg om. Unge Lovende er Norges svar på serien Girls, spør du meg. Så morsomt og frustrerende å . Etter at serien Kroppen min eier jeg ble sendt på TV i fjor i høst, har flere barn stått frem og. HJELP: NRK Super ønsket å gjøre det enklere for barn å varsle om seksuelle overgrep.


Av Marie Svendsen Aase 28. Senere i høst kommer Babylon Berlin også til NRK og Netflix. I juli sendes serien Minoriteens på NRK 3. Blant de andre nyhetene fra NRK for høsten er en serie om et ungdomsmiljø.


Ny NRK - serie om sex, løgn og frykten for å føle seg alene i universet. Se programmer fra TV Viasat og TV samt eksklusive serier gratis på Viafree. Tusenvis av timer med underholdning i form av serier , realityshow, livsstilsprogrammer og dokumentarer.


Bien Maja er endelig tilbake på det store kinolerretet. Denne gangen greier hun og bestevennenWilly å provosere selveste Hertuginne bien. I flere av seriene serveres det vafler titt og ofte – i Jordbærdamene er det blant. Jeg vil ikke være med i en NRK serie for 6åringer.


Jeg føler det ikke er meg, det hadde ikke vært gøy, FOR DET ER IKKE DET JEG VIL. Nå er hun dømt for milliontyveri. NRK Underholdning er på utkikk etter en rekke statister til opptak 1. Dette er NorskeSeriers -kanal. NorskeSerier gir deg de beste historiene, av de beste forfatterne, og er Norges mest leste serieromaner. Les mer om Familie søkes til NRK -programmet Alle mot 1. Streama tv- serier från Sverige och hela världen – utan registrering.


Se spännande kriminalserier , nya komediserier som Dips och romantiska draman som . With Hugh Grant, Ben Whishaw, Alex Jennings, Patricia Hodge. British Liberal Party leader Jeremy Thorpe is accused of conspiracy to murder his gay ex-lover . Når klimaet blir kaldere ønsker mange dufter som gir en varmende følelse, og da kan det passe fint med litt krydder. Man kan svøpe seg i dypere, mer sensuelle. Heimebane - Sesong 1: Strålende drama på NRK !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg