tirsdag 25. juli 2017

Multi 1b tallvenner

Her er Andre tallvenner – nivå 1. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. For eksempel vil tallvennene til være: og og og 4. Disse funker også på ipad. Multi sine oppgaver er også kjekke.


Løft matematikk- undervisningen med. Quest Winter fun - 30. Elevene arbeider med i stor grad med . Tallet 5: Gjem små ting i hånden bak ryggen. Konkreter for å lage mengder.


Jeg kan tallvennene til tallene mellom og 6. Repetisjon av tallvenner og tiervenner. Det sentrale i kapittelet er: Å kjenne igjen. Tallvennene til og 10:. TUR TIL GRINDALSSKANSEN. Kunne​​tolke​​oppgaver i​​ Multi.


Anslå og telle mengder. Bruke symboler og ord for tall. Vite forskjellen på siffer og tall. Arbeide med multi plikasjon. Vil du bli lynrask på tallvenner ? Her kan du leke deg med litt annerledes mattestykker enn du har øvd på i Multi.


På multi kan du øve på regning. Regne med tallvenner opp til. Dele opp mengder på ulike måter ( tallvennene ) f. Muntlig : Sammenligne tallstørrelser ved å bruke.


Lærernes bruk av tallforståelse som begrep:. ISBN: 9788231611998; Forlag: Spektrum; Opplag: (2017). RSPLAN I MATEMATIKK FOR 1. Faglærer: Malin Knudsen og. Norsk: Alf og Bett møter ei heks.


Bli kjent med ukas bokstav H h. MATEMATIKK – tallvenner til og - subtraksjon som oppdeling , addisjon som hopp på tallinja, vi øver også. Del tallene til i tier og enere niv ; Del tallene til i tier og enere niv 2; Del tallene til 20. Førstemann som får på plass alle tallvennene har vunnet. For litt siden hadde vi disse stasjonene i matematikk på 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg