onsdag 26. juli 2017

Når trer ny våpenlov i kraft

Det innføres en plikt for dommere å vurdere kontaktforbud når noen domfelles for. Deler av loven trer i kraft straks, se resolusjonen her. Vi synes det er riktig at de som nå går til innkjøp av denne typen våpen, får vite at våpenet antas å bli forbudt når ny lov trer i kraft. Departementet har ikkje teke stilling til når lova vil tre i kraft. NY LOV: ulike våpen blir trolig forbudt når ny våpenlov trer i kraft i Norge - blant dem er både øvelses-, konkurranse- og jaktvåpen.


NY VÅPENLOV : – Urimelig at lovlige våpeneiere må innlevere sine. De som i dag lovlig eier slike våpen, får tre år på seg til å kvitte seg med dem. Sps oppfatning – får tilbakevirkende kraft for dagens eiere. Når kan vi vente at den nye loven trer i kraft ? Når ny våpenlov trer i kraft vil flere halvautomatiske skytevåpen bli forbudt.


Eier du et våpen som blir forbudt, må du i løpet av tre år kvitte deg . De er positive til de nye innstrammingene i våpenloven. Den nye våpenloven ble diskutert og vedtatt av stortinget 8. I ny våpenlov er denne varslingen tatt ut av lovteksten. Stortinget har konkludert på ny våpenlov.


Etter Justisministerens presentasjon av forslag til ny våpenlov var det. Den nye loven, med forbud mot halvautomatiske rifler som i. Alle andre må levere inn våpenet til politiet innen tre år, men ikke uten kompensasjon. Når en privatperson må gi fra seg sitt våpen, så er det helt naturlig at . Lov om våpen, skytevåpen, våpendelar og ammunisjon ( våpenlova ), som vart vedteke av. Når det gjeld erverv av våpenmagasin til pistol med patronkapasitet større enn . Forbudet har vært kontroversielt fordi det har tilbakevirkende kraft.


Når det først skjer, protesterte de sterkt mot at det rammer de 900 . Endringene som kommer når loven trer i kraft vil stort sett være lovfesting av av gjeldende rett. Les bakgrunn: Regjeringen vil forby halvautomatiske våpen med stor ildkraft. Eierne må kvitte seg med våpenet i løpet av tre år. Arbeiderpartiet og Frp foreslår å be regjeringen vurdere å kompensere tapet når lovlige våpen blir forbudt . Likevel er det en riktig innstramming når halvautomatiske våpen som hovedregel. Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF) mener den nye loven ikke er dramatisk.


Mange av de noen tusen eierne av slike våpen må, i løpet av tre år, levere dem inn. Tidligere innførte forbud mot våpentyper er ikke gitt tilbakevirkende kraft. NV vil her presentere de forslagene til ny våpenlov som vil berøre oss sportsskyttere. Grunnloven og menneskerettighetene, når det i loven var bestemt, forhåndsvarslet. Før helga sendte Politidirektoratet ut ei liste med navn på forskjellige våpen som antakelig vil bli forbudt når den nye våpenloven trer i kraft.


Dette gjelder følgende våpen: 1. Flere halvautomatiske skytevåpen kan bli forbudt når ny våpenlov trer i kraft. Når og om dette trer i kraft slik det står er ikke klart enda. I dag la regjeringen frem forslag til ny våpenlov – Loven om våpen, skytevåpen, . Våpenloven § første ledd inneholder tre vilkår som til enhver tid må være oppfylt for. Når den nye våpenloven trer i kraft , og det nye prosjektet Forebygging . Det foreslås i proposisjonen overgangsregler på tre år fra lovens ikrafttredelse slik.


Etter at regjeringa la fram sitt framlegg til ny våpenlov , uttalte både tidlegare. Alle som har lisens kan ta med seg våpenet sitt når de skal på. Loven er den første som trer i kraft etter skolemassakren i. Obama har med seg barn som har skrevet brev til ham, når han . Politihøgskolen stiller seg positivt til utvalgets forslag om en helt ny våpenlov , og ikke bare. Gjennomgang av gjeldende våpenlovgivning og.


Solberg-regjeringen la frem forslag til ny våpenlov på fredag. Protesterer mot ny våpenlov med dildoer i ryggsekken. Selv om universitetet snart vil tillate våpen, så har de meget strenge regler når det kommer til andre ting. Buen spennes med håndkraft eller ved hjelp vinder, tannhjul og liknende på. Utover middelalderen ble også horn og tre erstattet av stål, og nye.


Det kan gis tillatelse til å erverve, eie og inneha armbrøst når vedkommende. Når en person har blitt gitt tillatelse til å erverve skytevåpen, skal påtegning gjøres av selger. Skal jeg være ærlig er det ingen som _trenger_ tre helt like våpen i samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg