torsdag 20. juli 2017

Russekro 2019 oslo

K people interested and 1. Finn og kjøp billetter til Sentrum Scene, OSLO på ticketmaster. Vi trosser værgudene, fjellgudene, tunellgudene og kommer til hovedstaden for å spille våre Beatles-variasjoner! RUSS – 1BUSSER - HISTORIENS STØRSTE . Allereie før jul fekk dei ein forsmak på feiringa, med eigne russekroer.


I vinterferien samla Os vgs og gymnaset seg om felles russekro. Laaaaang kø og god stemning da KRSby og Rederiet åpnet dørene for russen i natt. Sist oppdatert: 12:3 8. Denne russekroen er ”Invites Only”, det vil si at alle som kommer, har fått en invitasjon av enten bussene, Raskebriller. Alphabeat, under historiens første russekro på Sentrum Scene.


Russekroer , rebusløp og russetog. Oslo handelsgymnasium, . Skikkene omfatter blant annet russekro , russerevy, russeavis (som utgis og selges 17. mai), russetreff . Se hvem som var på russekro på Harbour Sawatdee fredag 4. Jeg var på russekro og klassefest før eksamen, og første feiring etter. På en solfylt søndag, 10. Et arbeid med stor betydning for barn og . Susanne Håland (t.h.),lader opp til russekro og kjenner seg igjen i trenden der flere unge. Huset i Florø der ein mann blei drepen 2. I forbindelse med én russekro jeg var på, fikk jeg en følelse av at det . Beste diskotek oslo fortell dem hva som plager deg den rangerer selv før den profesjonelle.


De siste årene har Voan spilt på de aller største . Misjon: Lage tidenes russefeiring! Tix er klar til imorgen, er du? Vanlig russekro på Mint ikveld . Politiet fikk en rolig kveld ved Forum Expo hvor det var russekro lørdag kveld.


I fjor vår arrangerte de russekro , annonsert med plakater med bilde av. Det sier fungerende stasjonssjef i Tromsø, Anita Hermandsen, i forbindelse med at årets første russekro blir arrangert i Tromsø lørdag kveld. Russedåper, russekro , sånne ting. Fredag kveld var det duket for årets første åpne russekro i Stavern for avgangselevene ved Thor Heyerdahl videregående skole, men . OSLO HANDELSGY– Jeg tror jeg muligens spiller i det bandet i Norge som.


Vi begynte å jobbe med å arrangere russekro i august, men ingen vil ha oss i hus. Vi har vært i dialog med både bowlinghallen og Rica, men . Lovte flere russefester, russekro , temadager og russeball. Vi planlegger blant annet vrengefesten, dåpen, fire russekroer ,. Det er mange som kontakter meg og vil ha meg med på utdrikningslag og russekroer. Sandvika, Battle - Bærum vs.


Vi i Galskap inviterer. Hver spiller må betale 1kroner for å være med. Vardafjell videregående og til å arrangere russekro hvor de skal . Natt til torsdag var det nemlig russekro på Martins i Lillestrøm.


Tre av deltakerne ble . Allerede har han arrangert en russekro på utestedet Copacabana. Sirkus i beste diskotek oslo Bygdøy Allé 5.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg