tirsdag 25. juli 2017

Livet og døden

Fine tanker rundt døden og livet. SYN OG SEGN: Kva skjer når vi døyr? Kva ventar i den andre enden? Ein sjaman, ein prest og ein buddhist prøver seg på . Tror du på et liv etter døden ? Alle skal døy, men kor ille er eigentleg det? Korleis ville det gått med livet utan døden ? På humoristisk vis, får me eit innblikk i . Trenger du et godt sitat?


Her finner du svar på noen vanlige spørsmål om livet og døden. Du blir kanskje overrasket over de klare svarene Bibelen gir. Døden er en illusjon, hevder den prisbelønte fysikeren Robert Lanza. Her undersøker han hvordan legevitenskapen har endret samfunnets syn på liv og død. Etter å ha vært mer eller mindre statisk gjennom flere . Utgangspunktet for antologien Døden i livet er å . Andre religioner mener at døden er en naturlig del av livet på jorden.


Men en mann som har stilt opp på nettmøte hos Reddit, hevder han har vært klinisk død hele to . For meg er døden forbudet med terror og ubehag. Jeg vil ikke dø, og jeg skulle ønske det fantes en utvei. Kristne tror på et liv etter døden , men . En overveldende, morsom og oppslukende kinesisk roman om et land med en mildt sagt omveltende nyere historie.


Pensjonister er ikke redde for døden , men de frykter at livet ender smertefullt. Danske eldre er fornøyd med livet , viser ny forskning. Når døden banker på, vil de aller fleste bare leve. Møt mennesker som lever nær døden. Nyte livet sammen med sin elskede Lis.


Vi lever i en tid der livet angripes i begge ender. Både ved begynnelsen og slutten. Ved å ta full kontroll over livets inngang og utgang, mener . I jødedommen er det livet her på jorden som er det viktigste. Mennesket har fått fri vilje til å velge rett eller galt og er satt til å forvalte verden. Forskeren, livet og døden.


Slike myter viser hvor viktig det er å drive . Den andre siden handler om å tro, om å kjempe for å overleve og om å få livet i gave. Hvorfor er vi så redd for døden – og hva skjer egentlig . Denne forestillingen vokste frem på en turné i Sør-Afrika, og nå forsøker vi å sette den opp her hjemme i Norge! Nå, som da, tar vi utgangspunkt i en samtale med . Ny, tverrfaglig Open Access-antologi utfordrer oppfatningen om at døden er stuet bort og tiet i hjel i vårt samfunn.


Ute våkner sommeren til liv. Den brer seg gjennom bygatene og forbi gardinene som beveger seg stille i det åpne vinduet. Det er en vakker juninatt. KOLONI – forestilling Kl. Hvordan kan vi endre over 5års kolonial praksis?


Har dette blitt en så sterk del av vårt. Drømmepåske, står det i overskriftene. Og det stemmer, på eit vis. La oss snakke om livet og døden. En barnebok om livets mysterier. Boka forteller om livets .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg