tirsdag 18. juli 2017

Hunderfossen vinterpark

Hunderfossen Vinterpark – et helaftens eventyr for små og store i snø og is. Show og underholdning gjør et besøk i Vinterparken til en magisk opplevelse for store og små. Om vinteren har vi Vinterparken med stor underholdning, med iskatedral for bryllup og Skandinavias sydligste snøhotell.


Vinterparken er åpen på kvelden, når mørket har senket seg over dalen og trollene våkner til liv. Har du drømt om å sove ute? Rett ved Eventyrslottet på . Gjør deg klar for en uforglemmelig vinterkveld med iskatedral og snøhotell, attraksjoner for liten og stor og mye spennende underholdning! En uforglemmelig opplevelse i vintereventyrland.


Iskatedral og snøhotell, opplevelser for store og små og. Bli med på trollenes vintereventyr! Attraksjoner for liten og stor og mye spennende underholdning! Kun minutter fra Hafjell og minutter fra Lillehammer sentrum. Kommende vinter blir det enda mer . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


NY FORESTILLING I HUNDERFOSSEN VINTERPARK ! Februar er det premiere på vår nye forestilling: Trollskap i Berget det Blå. Omvisning i iskatedral og ishotell, med servering av suppe og brød. Vi reiser fra Reinsvoll bensinstasjon kl . Med flott utsikt over Hafjell (km. unna) kan vi tilby et intimt og koselig hotell samt. Visit Lillehammer , en by og region med Norges beste mangfold av opplevelser og aktiviteter. Vi startet med en tur i . Men det er ingen grunn til å holde seg innendørs, selv om minusgradene råder.


Oppmøte: Kl ved Peppes Pizza Lillehammer. En dag denne uka hadde vi en Lillehammer tur og da var vi på kvelden i vinterparken. Læs mere om stedet, og hvad du kan opleve. Sorrisniva Igloo Hotel.


Her er vi inni Snø-Is-Hotellet. Hvor mye sover deres barn på dagtid? Mini her sover i 2-timer på formiddagen og timer på ettermiddagen. It is located next to the fairytale castel in the middel of the winterpark. Hun oppfordrer alle til å komme seg ut å leke i . Om det blir Slottsfjellfestival til sommeren, eller ikke, blir etter all sannsynlighet avgjort denne uka.


Alt interiør og eksteriør er laget av snø og is. Hvert år har hotellets . Ishotellene kommer stadig lenger sørover. Det er også mange aktiviteter for både små og store. Vi er online hverdager 8-16. Selv om man har tilgang på Norges beste alpinanlegg, er det viktig for familier på tur å ha flere alternativer.


Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Fossekroa Hotellets restaurant . Bransje: Hotell og konferanse, Event og underholdning. Vi tilbyr fleksible løsninger, og hjelper dere gjerne. Der inne venter mystiske vesener, sprakende fyrverkeri og.


Lagt inn av LilleFrøkenFryd kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg