onsdag 24. januar 2018

Kufanger til toyota hilux

EU godkjent frontbøyle med eller uten mellomrør. Velg mellom design, uten forakselbeskyttelse, med forakselplate, eller med . Fat Bar frontbøyle til. Hent selv eller få levert hjem. Fremre med original kvalitet. Opp til rabatt på reservedeler og tilbehør til bilen på Skruvat.


TOYOTA HILUX Pick-up VII. Handle Kufangere opptil - LAVERE PRIS og HURTIG levering hos Bsbildeler. Ny Antec EU- kufanger , Ømm, Toyota HiLux mod. BULLBARS leverer bøyler som er godkjente etter siste . COBRA lysbøyler leveres til blant annet Toyota Hilux , Revo, Proace, RAV Ford.


Syrefast stål - års garanti. Enkel å montere med monteringsbeskrivelsen som følger med. Alle braketter og skruer medfølger. Bøylen er ikke en erstatning for en såkalt kufanger men kun ment som styling og for montering av ekstralys. Monteres enkelt, og gir utrolig beskyttelse til støtfanger og front.


Cobra har ikkeFinnes det ikke TÜV godkjennte kufangere til Hiluxer som er eldre en 98? Vår Toyota Hilux er godt ivaretatt og bør absolutt sees! Spør oss om våre gunstige . Vi har resultater for Toyota HiLux kufanger til de beste prisene. Den billigste bruktbilen ligger ute til Kr.


Vurderer du flere brukte biler? Det er krav til at kufangere og andre frontale beskyttelsessystemer for personbiler og varebiler er godkjent. Antec er Europas ledende produsent av EU-godkjente kufangere , lyktebøyler, stigtrinn, veltebøyler og mange flere kvalitetsprodukter laget av syrefast . Her er Marty McFly sin Toyota Hilux som den var i filmen Back to the.


For å ligne mest mulig har man også satt på en ordentlig kufanger og . Metec produserer EU-godkjente kufangere (eller Eurobars som de kalles av Metec), lykteholdere, veltebøyler og andre styling og beskyttelsessystemer til bil. Har ikke papirer, men skal vel ikke være store problemet med den merkinga på fangeren! Toyota i Tromsø ville ikke levere med kufanger da de påsto at det ville gå ut over radar og kamera. Side er under utarbeidelse.


Beskytt bilens front og få robust innfesting for ekstralys! Snakk med en av våre rådgivere for . Bil Styling AS spesialisert på Stigtrinn,veltebøyle, kufanger ,takrails,takstativ,kanal rør,pangerbeskytter. COBRA er europas største produsent av frontbøyler, også kalt kufanger eller lysbøyle, stigtrinn osv.


De var også den første produsenten som hadde en . Ombygging til varebil, Heiro - Toyota Landcruiser - Mercedes - Audi Q- Volvo XC90.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg