søndag 21. januar 2018

Tiervenner plakat

Denne Pinnen ble oppdaget av Julie Johansen. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Kaja Cathrine Hansen har laget en flott oversikt over tiervenner. La elevene finne de to halvdlene som sammen blir 10- tiervenner.


Her får du plakater med tiervennene. Disse kan du henge opp i klasserommet som støtte. Man kan også laminere de, klippe opp og sette på ringer. Med enkle, visuelle plakater , samt arbeidsark som øver hver regnestrategi, får du. Kortene legges i en pyramide med bildesiden opp.


Det er om å gjøre å sitte igjen med så få kort som . Her kan elevene forme tallene i plastelina, fylle tierrammen med. Gi elevene i lekse å øve på tiervennene. Lag gjerne en stor plakat med tiervennene og heng den opp i klasserommet.


Vær oppmerksom på at de fleste foreldre . How to tell the time - poster in English. Fortelle hva klokka er - plakat p norsk. Emmas pappa prøver å få jobb på Lekefabrikken. TIERVENN SPÅ - MED PÅSKE-EDITION.


This Pin was discovered by Kayleigh Donnelly. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Kunne forstå hovedideen og. Tegnsetting - plakater.


Vi har i den forbindelse laget plakater med tre læringsmål … Sissel Hustad. Viktige begreper: addisjon, subtraksjon, regnefortelling, tiervenner. Udforsk opslagstavlen Tier-venner tilhørende Bettina T. Se flere idéer til Calculus, First class og Math activities.


Lærer har på forhånd hengt opp en stor plakat på veggen. Liste utvendige vinduer tapet barn pip. Teachers Pay Teachers . Jeg har brukt det til min andreklasse når vi har jobbet med å automatisere tiervennene. Gangetabell og tiervenner. Laminerte plakater fra 1-og det vi finner i naturen.


Butikk dagligvare- addisjon og subtraksjon. I matematikken er det repetisjon fra forrige skoleår: tallkunnskap med tallvenner og tiervenner. Hoderegning opp til og tiervenner. Sukkerdryss selger mange flotte plakater med blant annet alfabetet. Lese faktatekster, plakat.


Plakater til pynt og læring. SKOLELYST: Spill og oppgaver med tiervenner Ma. Tiervenner Skole Pinterest Education og Math. Elevene har fått med seg en selvlaget plakat med tiervenner.


Heng den opp på kjøleskapsdøra, wc eller et annet egnet sted der de kan se den titt og ofte. Alle barna får en plakat med et tall fra 0-10. Aktiviteten går ut på å finne sin tier venn. To tall som gir summen 1 er tier venner. Fylkespolitikere i KrF er samstemte om at regionreformen må fullføres og støtter helhjertet opp om signalene fra nestleder Kjell-Ingolf Ropstad.


Elevene får øvelse i tiervennene på forskjellige måter. Dagens tall – plakat (4. trinn og oppover) .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg