tirsdag 16. januar 2018

Sunn sjokoladekake banan

Med massevis av sunne , næringsrike ingredienser er dette ei skikkelig. Mos banan og egg med en stavmikser, bland deretter inn resten av . Då er denne sjokolade- banankaka i kopp midt i blinken! Denne er søt, sunn og god – og heilt uten helsekostprodukter. Black Magic sjokoladekake – det ligger rett og slett i overskrifta at dette er ei magisk sjokoladekake ! Bananen gir kaken er naturlig sødme og den har for øvrig mindre sukker i seg enn det en klassisk brownie eller sjokoladekake vanligvis har.


Hva med et stykke sunn sjokoladekake til kaffen i helgen? Kjør bananer til en klumpfri masse i en blender, foodprosessor eller bruke en stavmikser. Oi,oi, denne kaken altså….


Vet ikke helt hvor jeg skal begynne men dette er en god kake altså. I dag er det selveste kakedagen! Hva med å feire den med en smakfull og saftig banan - og sjokoladekake ? Du rører den kjapt og enkelt . Da kan denne litt sunnere banan - og sjokoladekaken være midt i . Denne uken har jeg gjort et lite kake eksperiment.


Min kjære laget i sommer en kake på bare avocado og kakao, og det var . Prøv denne i stedet for konfekt til kaffen, og nyt en sjokoladekake proppfull av nyttige. Har du lyst på en skikkelig god sjokoladekake , som også er sunn ? Raw food sjokoladekake med jordbær. Sukkerfri sjokoladekake uten mel, korn, nøtter, bønner, dadler eller banan. Jeg har prøvd meg på flere ulike kaker og fremgangsmåter, men egentlig ikke blitt . Nesten sunn sjokoladekake med banan og speltmel det er kjekt det :) Klikker du på bildet kommer du til oppskriften! Brownies som er sunn , vegansk, glutenfri og sukkerfri?


En enkel, men veldig smakfull kake! Banan , peanøttsmør og usøtet bakekakao. Server den gjerne sammen med bær og is. Ingefær podcast og sunn livsstil. Saftig og sunn sjokoladekake med squash.


Honning, banan , stevia, eller sukrin om du bruker det #128578;. Men kan det lages festkaker som er litt mer sunne ? En saftig bunn med banan , eksotisk glasur med yoghurt og kokos og rike mengder. En saftig og god sjokoladekake bakt på fullkorn med søtpoteter i glasuren som gjør . Dette er en god kake altså . Raw sjokoladekake med banan og nøttebunn.


Kun ulike nøtter og rå kakao som inneholder mye antioksidanter og sunne fettsyrer. Disse browniesene er sunne , veganske og raw. Om du er mer brownies og is typen, så kan du ha kokosis til eller nicecream.


Man kan sagtens lage en uimotståelig og samtidig sunn sjokoladekake. Bare prøv denne oppskriften, den er helt uten raffinert sukker og . Vår metode er sunn , naturlig og enkel. Go Green sjokoladekake -6. GRØNN SJOKOLADEKAKE : Søtpotet, rødbete, avokado og banan.


Enkel og god oppskrift på banankake i form med sjokoladebiter og nøtter. Bruk overmodne bananer og lag en saftig kake med god holdbarhet, ha i . Med noen godt modne bananer liggende på benken ble de brått gjort om til en super-digg kveldsmat #128076;#127995; Sukkerfri banan - og sjokoladekake. Dine venner vil aldri gjette at disse sunn fudge brownies er fylt med. Mye smak av banan og deilig stekeskorpe med smøøøør!


Sunn banan pudding kake. Supersunne pannekaker med banan Under Frokost. Denne gode og sunne banankaka med kakao-og skyrkrem stiller stsuget 24. Gluten-og sukkerfri sjokoladekake sta med banan. Tilsett banan , egg, kokosolje og kaffe og bland til en jevn deig.


Sjokoladekake : Hakk dadlene og kjør dem i en mixer eller stavmikser. Om du ikke er så fan av banan , kan du prøve en halv banan og smake deg til resten med. I denne kaka får du i deg sunne fettsyrer, den metter fremfor å booste . Makan til god sjokoladekake skal dere lete lenge etter.


Ingen antydning til bønnesmak i det hele tatt! Mine veninner kunne ikke ane at denne var uten sukker og . Men, hvis du ikke er keen på å være så sunn så sjekk ut oppskriften på Amerikanske pannekaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg