tirsdag 23. januar 2018

Studere i utlandet videregående

Norge og får generell studiekompetanse ved . Du kan ta hele eller deler av videregående skole og høyere utdanning i utlandet. Utveksling på videregående skole. Videregående opplæring i utlandet.


Ta videregående i utlandet med EF Education First. Ungdom har lurt på det samme som deg, få svarene her! Kan man gå hele videregående i utlandet selv om det ikke er norsk skole? Studere i et annet nordisk land? Huskeliste for deg som vil reise på utveksling i Vg2: Det er din norske skole som avgjør om skoleåret i utlandet kan godkjennes her hjemme . ANSA hjelper deg å finne studier i utlandet.


Under studietiden kan ANSA tilby trygghet, veiledning, nettverk, arrangementer og studentforsikring. Pressemelding: Ny stortingsmelding om studier i utlandet. Istedet for å studere i Norge, eller kun over nett, har vi klasseromsundervisning i . Det finnes mange alternativ for studier etter videregående.


Man kan også velge å studere i utlandet på egen hånd eller ta hjelp av en utenlandsformidler. Elever kan få godkjent et skoleår fra utlandet som Vgeller Vg2. I tillegg må elevene oppfylle kravene til vitnemål. Kort sagt har du disse mulighetene til å ta videregående i utlandet.


Det er Amalie Skram videregående skole som koordinerer dette tilbodet. Korleis søkjer eg Vgetter skuleår i utlandet ? Når du skal søke studieplass i utlandet er det to ting vi alltid må ha for å kunne hjelpe deg. Les mer på på nettsidene til utdanning. Det er først og fremst vitnemål fra videregående skole på norsk og . Studier , skoler og studiemuligheter.


Her finner du alt av informasjon om utdanning innen REALFAG MED OPPLÆRING I UTLANDET (vgs-2). Oversikt på studier i utlandet , også med utveksling på videregående skole nivå. Tenker du på å studere i utlandet etter videregående ? Utdanning fra utlandet.


Går du på videregående og har lyst å ta et år i utlandet ? Har du lyst å lære språk og bli kjent med nye kulturer mens du studerer ? Da kan du ta hele eller deler av . Hetland videregående skole. Norske videregående skoler i utlandet i Norge. Eleven erstatter det andre året i videregående skole i Norge med opplæring i. Sommerprogram for videregående studenter.


Stipend for studier i USA. Samordna opptak ved søknad på studier. Italia, var noe jeg hadde i tankene allerede i tiden før videregående. Det var faktisk én av mange grunner til at . Selv om du som elev har bestemt deg for å reise til utlandet , må du søke. Jeg ønsker å flytte til England for å fullføre videregående der, da jeg ønsker å studere her i tillegg, slik at jeg da bare vil bli værende her etterpå.


Nyttig side for deg som vil på utveksling, eller som ønsker å studere i utlandet. Aldri før har så mange unge nordmenn reist utenlands for å studere. USA, Opplev verden i trygge omgivelser gjennom vårt High School Program. Norsk videregående skole i Frankrike og studier i Norge med fransk vitnemål ( baccalauréat).


For deg som er usikker på hvilken utdanning du skal velge etter videregående , kan du trygt ta kontakt med oss. Våre studenter integreres i lokalmiljøet, og får ta del i det virkelige livet på studiestedet. Friår med frivillig arbeid i utlandet. Ta et friår i utlandet med Projects Abroad.


Er du usikker på hva du ønsker å studere ? Grunnskole og videregående skole. Internat for videregående elever under år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg