tirsdag 23. januar 2018

Blåtur russ 2019

Vi setter kursen mot ukjent mål. Flere hundre russ drar ut på tur. Dato for blåturen : 11. All russ i regionen samles for første store russekro. I over år har russen frydet seg på blåtur.


Russepasset Arrangementpakken faktureres direkte til den enkelte russ. Faktura må betales innen forfall. Ved signering aksepterer den enkelte russ at vi kan . Lørdag begynner årets utgave av russens blåtur. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet. ALLE PRISER ER EKSKLUSIV PORTO OG EKSPEDISJONSGEBYR PÅ KRONER 6-.


Russen ved Måløy vidaregåande skule får skryt. Silda i forbindelse med blåturen. Ukens onsdagstur er Kvernevikturen! Her kan du lese mer om Kvernevikturen.


HARD NATT: Det var en sliten gjeng med russ Agder traff etter nattens blåtur. I år ble det ny rekord for blåturen med 3påmeldte biler, det er omtrent flere biler en fjorårets rebusløp. Nå er russen offisielt løs, advarer russepresident Ellen Johanne Gleditsch. Jeg pleier å få russen til å spy, sier Burøe.


Nattens: russen festet på Bore Strandcamping og flere bortvisninger. Borestranda for russ fra hele distriktet. Politiet fikk i forkant melding om at det. Vil snakke med russen på Jæren om grove russelåter . På Vågen vgs er det i år ca 1russ , mens Sandnes vgs har.


Det neste store eventet er blåturen 30. Slagordet du er ikke russ uten buss er likevel godt kjent. Boge som jobbet sist helg istedenfor å dra på blåtur.


For om et år er jeg selv ute på blåtur og fester natt til 1. Jeg samlet på russekort og ønsket selv jeg var en russ. Dette er en blåtur. Stemningsrapport fra russens blåtur. De skal på ferie, men bare to av dem vet hvor de skal - Stavanger Aftenblad En blåtur. The latest Tweets from St.


RUSS : Bjart Larsen i politiet tok seg tid til en samtale med Andrea Jonassen og Andrea Johnsen i. Det er Kongeparken og blåturen som stikker seg fram som høydepunktene, men hele stemningen blir kjekk. GENERASJONER MED RUSS : Er dagens russetid galere, villere og. Hun kan videre fortelle at grisfæsten i år først besto av en blåtur , altså . Gjengene kjører ofte til meet-ups for å treffe andre russ. Før feiringen tar slutt 17.


Just finished this russ logo, which was basically a big alcohol and drug induced bar. Slik arrangerer du blåtur og storbyferie. De var også heldige å få. Blåturer er når du tar med deg for eksempel. Ein god gjeng spreke tilsette ved Nordvest Distribusjon og Sunnmørsposten var sist fredag på blåtur til Stordal.


Først på programmet stod . Sunniva Holmen Idland stortrives som russ , og gleder seg stort til landstreffet i. Vi har brukt mye tid på å gjøre bilen om til ei skute, og om tre helger skal vi på blåtur sammen, forteller hun. Arrangør av lokale kroer og leverandør av id-kort for russ i Norge. Ting begynner å falle. Dagen ble innledet med halvannen times lang blåtur i buss rundt i . Kvinesdag, Landstreffet i Stavanger,Tryvann og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg