torsdag 25. januar 2018

Dagsturer fra bergen

Da har du kommet til rett sted! Klikk her for å bla gjennom en rekke flotte turer fra Bergen. Enkel bestilling online.


I sentrum har vi kulinariske turer, sykkelturer og vandreturer i byfjellene med flott utsikt. Flott dagstur i kajakk. Har bil, så vi kan jo komme oss ganske langt på en dag, evt med en . Fjordcruise til Rosendal med besøk på Baroniet Rosendal! Passer spesielt for Voksne og Barn.


Har lyst å finne på noe med ungene som er år og år gamle. Har mulighet begge dagene i helgen, og har lyst til å gjøre noe annet enn å . Opplev fjord og fjell på en timers fjordtur gjennom Osterfjorden til den trange og idylliske Mostraumen hvor båter såvidt kan passere! HelgeturER OG DAGSTURER FOR VOKSNE.


Vi seiler gjennom den kilometer lange Osterfjorden og gjennom den grunne og smale Mostraumen inn mot . Hardanger er viden kjent for sine ruvende fjell, imponerende fossefall og . Se mer på Visit Bergen. Kjennerne vet at det er fjorden som er Vestlandets sjel - og landsdelens største attraksjon. Derfor kaller vi Vestlandet for Fjord Norge. Opplev steder som Preikestolen, Trolltunga, Kjerag, Sognefjorden, Hardangerfjorden, Lysefjorden og Folgefonna.


Med Norled kan du reise . Avreise fra blant annet Stavanger og Bergen. Vi drar til idylliske Finden Gard hvor Laila Lilleøren og Lars Finden driver den eksotiske reiselivs-bedriften. Stedet ligger veiløst til . Bli med på guidede sightseeingturer med buss eller båt! Stromma tilbyr unike dagsturer fra Amsterdam, København, Helsingfors, Stockholm og Gøteborg.


Bli med og opplev Stavanger og få høre byens historie, vandre i Gamle Stavanger, besøke Jernaldergården, tur langs Jærstrendene, en god middag ved. Vestnorsk Utvandringsenter og Kilstraumen. Vi tilbyr blant annet Zipline på Ulriken, teambuilding for bedrifter, dagsturer , utdrikningslag, familiedager og mye.


Bergen ligger en times tid med tog fra Voss. Deretter sykler du opp til Ulriksbanen. Lett dagstur til stølen Rappen. Skredvarsel for Voss fra varsom. Vi tar deg med p cruise til Kiel, dagsturer til deilige Danmark eller ste Sverige.


Dating norway bergen - Want to meet eligible single woman who . Her kan du kose deg med MASSE fine bilder . Arboretet er en fin destinasjon for sykkelturer i Ytrebygda. Hun var med i siste episoden av Planet Plast på NRK denne . Både hun og jeg hadde hatt godt av å komme oss ut litt, og jeg kunne tenkt meg å bruke litt tid på bare henne. Turen starter med å kjøre inn mot . For deg som ønsker å reise til Skarverennet på renest mulig måte og få med deg turen, opplevelsen og atmosfæren, er dette . Ute på øyene er det også mange fine fjell egnet for kortere dagsturer.


På dagstur – ens ærend for å kjøpe julemat. Topp kvalitet, profesjonelle medarbeidere, lave priser. Flyplass-transfers, Tesla private car, mannskapsbytter, turkjøring, sightseeing, dagsturer o. Vi tok turen over den flotte vidden mellom fløien og bergen. Vi tilbyr teambuilding for bedrifter, utdrikningslag, Zipline på Ulriken, dagsturer og mye mer. Turutstyr: Tursekken Osprey Talon – God tursekk til dagsturer.


Er en lengre padletur. I sommer blir det tur til Kvila på Grimseid følgende dager: Tirsdag 08. Vi ligger på Skifer hotell Oppdal og reiser dagsturer herfra.


Du kan overnatte i Norheimsund og ta dagsturer. Kjøremessig er det også en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg