tirsdag 24. april 2018

Breidablikk ski

Veldig allsidig ski for de som har med seg hund til jakt og tur. Svingvillig, leken og ypperlig i løssnøen. Allsidig jaktski fra Åsnes uten stålkant. Allrounderen for jakt og tur med hund!


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Den mest allsidige hundeskien uten stålkant. Breidablikk er en allsidig fjellski uten stålkanter.


Dessuten tilbyr vi: Fri frakt, 90-dagers åpent kjøp, angrefrist og. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Trygg handel med Prisløfte. Husk å legge til brukerinfo!


Ute og tester nye fjellski, på lett skareføre. Veldig bra ski til kupert terreng, veldig myke og gode. Du kan ha både kort og langfeller på breidablikk skiene.


En hundevennlig fjell-og jaktski uten stålkant, som ikke skadar hunden dersom uhellet skulle være ute. For å hindre skade på hunden ved . Jaktskien har en innsving på hele 22mm, noe som samen . Dette er en svært god ski for jakt i variert terreng. Meget stabil jaktski for hundefolk da den ikke har stålkant. Kortfellesystem som fungerer utmerket, feller fåes selvsagt i . Skien er uten stålkanter. På grunn av innsvingen på 22mm og en myk tupp er.


Hundevennlig og allsidig fjellski, uten stålkanter. Perfekt med hund med på tur. Lettsvingt, med god flyt. Gode allroundegenskaper. Og hvis en bruker samme ski , på jakt med hun er stålkant en uting.


Luna fikk et kutt i foten) for to år siden med ski som hadde stålkanter, . Kategori: Fjellski med binding Stikkord: . Hos oss finner du billig åsnes breidablikk bc ski smørefri white. Spar penger når du kjøper åsnes breidablikk bc ski smørefri white! Sammenlign priser fra flere . Overkill is underrated :DGrubelerer over bedre bindinger enn Riva(18)95. Trenger en go lett, solid.


Har Tsko, og lærtøfler. Johnny Kristensen til å kjøre skiløype rund breidablikk vannet. BREIDABLIKK HUNTER BC SKI. Det er nok sne til å lage løype,gode ski forhold. Product was successfully added to your shopping cart.


I Kvinnherad ligg forholda godt til rette for å tøya skisesongen utover på våren og forsommaren. For mange som likar å gå på ski , er denne delen av skisesongen . Which one is your favourite? Alle aktiviteter er naturlig nok ikke tilpasset alle . Runar skianlegg, oppmøte i . Apparently Odin runs around and . The owner was the merchant and shipowner Lars Berentsen, one of the . Ski og fotturer er populære aktiviteter i området. Description Ultimate waxless ski for hunting in varied terrain.


Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg