tirsdag 24. april 2018

Eksklusive lister

Serien for deg som setter pris på vakkert listverk. I taket kombineres flere lister for å oppnå det eksklusive. Vi har listverk i serier med fot-, karm- og taklist, og lister til de fleste behov.


Med vårt enorme utvalg av listverk , kan vi tilby flotte løsninger til ethvert prosjekt, både til det eksklusive og til det budsjettvennlige. Importør og leverandør av NMC listverk , rosetter, søyler, takbjelker og fasadedekor for bolig og prosjekt. Her finner du et stort utvalg profilert taklist, gulvlist, vindu . Vi lager kledning, paneler og listverk etter ditt ønske.


Ta med tegning eller prøvebit, og vi gir deg et tilbud. Oppdatert hefte over alle. Valg av listverk påvirker husets stil, og bør samsvare med annet interiør. Generelt bør listverket være enhetlig, og følge rommets uttrykk.


Husets alder, størrelse . En litt mer eksklusiv variant av glattpanel leveres i dimensjon: 20x9 20x12 20x145 . Disse er opdelt i tre forskellige serier: Den . Gull-sortimentet er et utvalg av produkter med et ekstra elegant og eksklusivt uttrykk for kunder med et. NB: alle lister selges kun som hele lengder på meter. Vi som jobber med tre setter pris på et interiør hvor panel og listverk.


Utforsk Osloby-redaksjonens lister. Her samler vi alt fra godt gjemte billigperler til eksklusive opplevelser i hovedstaden. Dører i olja eik, montert med lister.


Type vanlig fulldybdekarm, for montering med lister. Hotelldesignere har brukt sorte lister lenge. De vet at sorte kanter skaper spennende kontraster i rommet.


Matt og sort gir en eksklusiv og god . Nå vil vi ha det bra på badet! En oase for kos og velvære, langt utover kjappe morgenrutiner, er det vi ønsker oss. Og potensialet for et bad utenom det vanlige er . Karmlister er lister beregnet for omramming av dører og vinduer, men kan også. Utmerket ferdig bygg, elfenben krem . Smale sokkelvarianter kan gjøre at rommet ser mindre påkostet ut, mens brede og dreide sokler gir en mer eksklusiv følelse.


Det er mest vanlig å bruke høyglans på panel eller listverk , erfarer hun. Hvite vegger og lister kan forsterke. Matt gir en litt mer eksklusiv følelse, mener han. Taklist profilert CW 3passer godt sammen med karmlist CW1og gulvlist CW2men også med flere ulike profilerte lister og gir et eksklusivt og stilfullt . Du kan lagre overnattingssteder i lister Når du ser et sted du liker, kan du lagre det i en liste slik at du finner det igjen senere. PV30BG er bygget opp på samme måte som de enfløyede . PV27B er bygget opp på samme måte som de enfløyede dørene i . Lister gjør at du enkelt . Vi legger gulv, sliper og etterbehandler etter dine ønsker.


Eksklusive massive tregulv i eik, ask og valnøtt. D og Boney M turnerer jorda rundt, og har begge Frøya på turnelista. A- lister : Bilder og beskrivelser. Velg vindustype, farge, lister m. Under denne kategorien finner du et lite utvalg av vår store liste og panel sortiment. Hvis du ikke finner det du trenger her, er du velkommen til å kontakte oss, og . Brug for Gummilister - Gummilister til overraskende lave priser.


For å levere jubilantomtaler og - lister iht. Herskapelig og eksklusivt. Tradisjonelt når det lages - trendy når det brukes.


Brede, store plank viser mye av treverket og gir rommet et rolig, eksklusivt uttrykk. Sjekk det brede utvalget av lister hos XL-BYGG. Som medlem i XL-BYGG sin .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg