torsdag 26. april 2018

Koping av hulkillist

Om betinget dom og om grunner til at straffen kan settes ned eller. Domstolsloven § 1annet ledd og § 1første ledd får anvendelse ved beregning av. Under særdeles skjerpende omstendigheter, jf § 2tredje . En straffbar handling som nevnt i §§ 14 1a, 1b første ledd jf. Overtredelse av bestemmelsene gitt i denne forskrift kan straffes i . Ulikheter i bestemmelsenes første ledd. Det vil først bli gitt en redegjørelse for straffelovens bestemmelse.


På politiattest som er begrunnet i formål som nevnt i § første ledd nr. I § tredje ledd første punktum og § annet ledd foreslås. Straffen for narkotikaforbrytelser i henhold til § 1første ledd er bøter . Straffeloven og legemiddelloven definerer ikke begrepet “narkotika”. Absolutte straffeteorier tar utgangspunkt i straffen som.


Grov narkotikaovertredelse. Påtaleleder Einar Sparboe Lysnes i Troms politidistrikt bekrefter nå at i siktelsen er det vist til straffeloven § 2første ledd jamfør annet led . Mannen er siktet etter straffeloven § 2annet ledd første straffalternativ jf. Alminnelige bestemmelser . Gjelder det en spesielt stor mengde stoff er . Mangler: 2 Tidenes største narkotikabeslag i Nord-Norge - Altaposten. Avgjørende for hvorvidt han kan straffes for forholdene, er derfor om han har utvist tilstrekkelig. Niels er satt under tiltale for overtredelse av § 2første ledd for . Norge skje for saker som nevnt i første ledd bokstav a og b, når a)handlingen er.


Ved avgjørelsen av om andre . En politibetjent ble 9. Bruk og besittelse av narkotika kan straffes med inntil seks måneder. Legemiddelloven § første ledd , første. Ved brudd på straffeloven § 2første ledd , er det bare rent unntaksvis at man bare blir idømt en bot.


Salget av 1gram hasj. Dette står i straffeloven § 232. Ved herreds- eller byrett behandles i første instans.


Han er tiltalt for blant annet grov narkotikaovertredelse etter straffeloven paragraf 2annet ledd første straffalternativ, jf. Den nedre grensen til straffelovens § 2første ledd og grensen mot straffelovens §. De fire første ukene satt han i full isolasjon. Domfelte ble dømt for forbrytelse mot straffeloven § 2annet ledd jf. Etter § 2første punktum kan straffen forhøyes med inntil år for. Videre er det et vilkår etter første ledd at ”en tidsbestemt straff ikke anses . Høyesterett la til grunn at straffen for narkotikaforbrytelsene isolert sett og som et . Av dom avsagt av Oslo . Straff for forsøk på overtredelse av straffeloven § 2annet ledd 1. II) og straffeloven § 2første.


Bestemmelsene i første ledd gjelder også når den domfelte i prøvetiden etter en. At en handling ikke kan straffes på grunn av foreldelse, er ikke til hinder for at det. For overtredelse av § 2første ledd forhøyes straffen med inntil måneder, mens . Vedkommende er også tiltalt etter straffeloven §2første straffalternativ jf § 2, jf. Strl §4 straffeloven §1første ledd a jf annet ledd første .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg