onsdag 25. april 2018

Den norske turistforening

Målet er å hindre vindkraftutbygging. DNT Oslo og Omegn har et spennende og inkluderende turtilbud for alle, uansett interesser, alder og form. Gjennom et mangfold av turer, aktiviteter, stier og . Av de fem hodelyktene kom Black Diamond Spot best.


Join LinkedIn today for free. I fjor ble personer syke: Slik skal DNT unngå en ny drittpåske. Nå er alle DNTs hytter utstyrt med sterkere vaskemidler og . DNT har som formål å fremme et enkelt, aktivt, . Etter flere alvorlige skredulykker de siste årene arrangerer DNT Skredvettdag steder i landet.


Det var sol, pølser, truger og bål samt blide barn og foreldre da DNT feiret sitt 1-årsjubileum. Klar for toppturer og påske i fjellet? I år er økningen ekstra stor. DNTs visjon Naturopplevelser for livet er styrende for all virksomhet i organisasjonen. DNT arbeider for å fremme et enkelt, aktivt, . På turistkontoret finner du turkart over Østfold og et utvalg av kart for fjellturer og turprogram for alle DNT foreningene i Østfold.


I tillegg kan du som medlem . De fleste tall er store og imponerende når vi nevner 150-årsjubilanten DNT. Hyttehærverk skjer bare i Lofoten. På kalender tur i Lofoten.


Løp gullruten fra Seljestad til Olalia på drøyt timer. Oppgitt over oppførselen til . Turistforeningen har få problemer i resten av landet. Noen timer på Hodnafjellet. Turisthyttene: Nå kan du bestille seng på forhånd . Til enkle utskrifter fra PC til en kontorprinter er de derimot bra nok. Regjeringen ønsker i anledning jubileet å gi en gave som skal bidra til å . Last ned DNT -appen og få medlemskortet på mobilen!


Se hva som kommer ved . Tor-Einar (57) sluttet som politi og dro til fjells: Fra virkelighetens krim til påskekosens vert. Videologo VIDEO OG TEKST. Påskestemning og plussgrader ga . Støtt oss med DIN grasrotandel! Ved å tilknytte oss som din grasrotmottaker, vil vi få av alt du . Tatt av vinden på den store turdagen - DNT valgte å avlyse.


NorgesGruppen og DNT ønsker å . Kunstverket gir meg en indre jubel. Folk strømmet til Telemarksgalleriet. Den norske turistforening.


Beitnes er representert på den store jubileumsutstillingen . Nå håper de unge turlederne å gjøre naturen mer tilgjengelig for ungdommen. Riktig epost-adresse får du ved å fjerne de store bokstavene. Under årsmøtet i TT den 4. Grasrotandelen er en ordning som gjør det mulig for spillere hos Norsk Tipping til å gi 7 . Hos din grasrotandel i vinter fikk dnt nok en singel p fjellet den norske. Fjellvandrer som nærmer seg norsktoppen.


Minst påsketurister har fått magesjau på turistforeningens hytter. Visste du at KNT kan motta hele av beløpet du spiller for i Norsk Tipping. Lagets formål er å skape miljøer for enkelt friluftsliv der barn, ungdom og . Vi har betjent kontor tirsdager og torsdager fra kl.


Lokallag under DNT som dekker de kommunene : . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg