tirsdag 24. april 2018

Gulrotkake med honning

Del denne oppskriften med venner . Når vi snakker bursdagskake er det stor sett gulrotkake som står på ønskelista. Denne oppskriften på gulrotkake med banan tar kaka! Spekket med gulrot, søtet med banan og honning , og krydret med . Har du prøvd å lage gulrotkake -inspirert havregraut før? NORSK URKORNS GULROTKAKE - En gulrotkakeoppskrift som passer til alle.


Saftig, med en søtlig smak av eple og honning. En perfekt gulrotkake skal, etter min smak, ha en luftig, litt syrlig, men mest en søt, hvit bølgende. Har du fast honning , varmer du den litt først. Her er en oppskrift på en helt SUPER kake som alltid høster mye skryt! Jeg snublet over Lise Finckenhagens oppskrift på “Saftig gulrotkake ” på Godt.


Den så bare så deilig ut. Tanken om en smakfull og saftig gulrotkake slo meg. Og jeg ville ha den NÅ,. En klassiker av en kake, her laget med mandelmel og honning som søtningsmiddel. Mias gulrotkake er helt uten sukker og passer perfekt til helgekosen.


Bland sammen philadelphiaost og honning og ev. Dette er den beste og saftigste gulrotkaken du noen gang kommer til å smake - med mørk sjokolade. Du kunne vel byttet ut sukkeret med god norsk honning ? Jeg kom ved en tilfeldighet over R. Frokost cookies med smak av gulrotkake. Mors saftige gulrotkake.


Kan man bytte ut sukrin gold med honning ? Spice te med honning notat Rooibos te med mango, rumog limeskiver Grønn te . Visp For vinaigrette eddik, sennep, salt, pepper og honning. Annonse: Apetina Hei, Det blir en litt sunnere gulrotkake på denne mandagen. Dette er en lys og lett gulrotkake , som inneholder svært lite fett . Deretter senker du forsiktig . For min del foretrekker jeg naturlig søtning fra litt most banan, honning eller kokossirup.


Stevia bruker jeg også en del, men det smaker litt . Men denne gangen ville jeg lage en . Drømmer blir til virkelighet, mens vanilje, Brunt sukker pris 1ss honning , ss brunt sukker, ss olje dl vann. Gjør du som hele Norge og spiser taco på fredager? Hva med å prøve innbakt taco i kveld? Honning i gjærdeigen gjør den ekstra . Dagens, hjemmelaget gulrotkake ! Her får du en knasende god oppskrift på et lass med sprøe og smakfulle gyldne havrebarrer.


Hver bit strutter av energi. I S:mart er havregrøt og kjøleskapsgrøt de mest populære mellommåltidene. Kjøleskapsgrøt er veldig enkelt . Det er sunt, smaker og metter godt. En favoritt nesten verden over er gulrotkaken med krydder og lekker glasur. Bytt ut det hvite sukkeret med rørsukker eller honning , hvis du foretrekker det.


For mange er den fineste tingen om gulrotkake smørkrem som omgir kaken. Ingredienser: kulturmjølk, banan, jordbær, honning. Matoppskrifter for en hver smak.


Gulrotkake med honning og gresk yoghurt. Visp kokosmassen sammen med ss honning til en luftig krem. Vend revet sitronskall inn i kremen, og fordel utover kakebunnen.


En skikkelig saftig gulrotkake med gode valnøtter inni, må jo bli en suksess! Disse non-bake gulrotkake biter er ut-av-denne-verden deilig!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg