mandag 16. april 2018

Hytte hafjell til salgs

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Vurderer du flere alternativer? Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av . Visning - Ta kontakt med megler for mer informasjon. Meget flott hytte i Lunnstaden i Hafjell. Bilde av salgsoppgaven.


Mosetertoppen - Hafjell - Nyere hytte med god planløsning, flott utsikt, sov og bra. På FINN finner du hyttedrømmen - hele hyttemarkedet, med hytter , landsteder og småbruk til salgs. Fra hytta har du direkte adkomst inn i Hafjell Alpinanlegget via . På toppen av Hafjell , 8- 8m. Hafjell er til salgs for friske 1millioner kroner. Hytta kan havne på russiske . MOSETERTOPPEN SKILINE IV: I SALG NÅ.


Skiline er nøkkelferdige hytter med tomt. Planløsning og beliggenhet er utformet med . Sørlia g - HAFJELL - koselig hytte i Sørlia med kort vei til skibakken - selges. En hytte i dette området gir et godt utgangspunkt til fritidsopplevelser både sommer og vinter! Landsbyen tilbyr moderne hytter med et tradisjonelt preg og all den luksusen du. Lange løyper, god snø og mye sol er grunnen til at så mange elsker Hafjell.


I samarbeid med en rekke utbyggere i attraktive områder utarbeider vi gode tilbud for hytte med tomt. Dette er et meget pent . Er du på jakt etter hytte i et trivelig miljø hvor du kan dyrke . Nyoppført flott familiehytte til salgs på Gautefall Panorama. Denne gangen off market, et salg som ennå ikke er registrert hos. Her tilbyr Jøra Bygg AS hyttetomt videre med kjøp av hytte fra Jøra Bygg AS. Salgs - og markedssjef.


Ordinære hyttetomter i Hafjell selges for mer enn fire millioner kroner. Hyttetomter -Slåseter hyttegrend. Det har tidligere vært solgt langt dyrere tomter i det samme området . I Samarbeid med Jaer Eiendom AS har vi for salg hytter på Hafjell Gård.


Stein Plukkerud har solgt hytter og tomter på Hafjell for til sammen millioner kroner siden nyttår. Denne hytta på Kuåsen på Sjusjøen ligger ute til salgs for 580. Vi bygger hytter , anneks, boder og garasjer. Nå ligger noen av landets råeste hytter ute for salg.


HAFJELL -LUKSUS: Har du millioner kroner, kan du boltre deg på 3kvadratmeter i . Ved å leie ut din hytte eller leilighet i Hafjell vil du få gode ekstrainntekter når du. Alpinco har et stort og solid salg -og markedsapparat med mål om å fylle opp . Siste år har hytter i Øyer kommune, der Hafjell ligger, i gjennomsnitt blitt. Gjennomsnittlig salgstid for en hytte på fjellet har gått ned fra 106 . Det går trått med de dyreste hyttene på Hafjell. På Trysil er det også en hytte til salgs i denne prisklassen: millioner på Trysilfjellet-Sør. Landets største kommunikasjonsbyrå, Dinamo, vurderer å selge sin luksuriøse firmahytte på Hafjell , som ble kåret til landets flotteste i fjor, . Velkommen til Hafjell og denne flotte spesial-utgaven av vår største hytte , Storstuggu.


Nye eiendommer til salgs i Hafjell Fjellandsby. De første hytteeierne er i gang med bygging av sin hytte , og flere nye hyttetomter er under opparbeidelse av Hafjell Maskin . Prosjektert hytte i Skei Fjellgrend! Stor meget solrik terrasse.


Skeikampen - Flott, prosjektert hytte i et friluftseldorado!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg