fredag 27. april 2018

Registrering i foretaksregisteret aksjeselskap

Frist for registrering er tre måneder fra stiftelsesdokumentet er signert. Gebyr for registrering og tinglysing, gjeldende fra 1. Finn informasjon du trenger for å starte aksjeselskap. Registrere et aksjeselskap. Aksjeselskap , samvirkeforetak og ansvarlige selskap er blant enhetene. Stifterne i et aksjeselskap kan være både personer og enheter.


Alle nødvendige dokumenter leveres omgående og ferdig utfylt. Vi forklarer hvordan du oppretter aksjeselskap steg for steg. Her lærer du mer om registrering av aksjeselskap.


Selskapet registreres enklest direkte på nettet ved å gå igjennom Samordnet. Et enkelt aksjeselskap bør i utgangspunktet kunne stiftes uten bruk av. Forretningsadresse: Johan Sollies gate 13.


Kapital i aksjeselskap , allmennaksjeselskap , kommandittselskap, stiftelser med . Ved registrering i foretaksregisteret oppnår man blant annet:. Alle aksjeselskaper plikter å sende inn sine årsoppgjør med revisjonsberetning. For aksjeselskaper skal også selskapets vedtekter registreres.


TIPS OG RÅD FOR DEG SOM SKAL STARTE AKSJESELSKAP (AS). Foretaksregisteret : 16. Hvorfor velge aksjeselskap (AS) som selskapsform? Noen mindre aksjeselskaper kan frevelge revisjon.


Nyetablering av norskregistrert engelsk aksjeselskap. England: Vi registrerer selskapet i England hos det engelske foretaksregisteret. Varjag tar ansvaret for registreringen av den norsk filialen og sender Brønnøysund all dokumentasjon . Med et aksjeselskap kan du ansette deg selv.


Skal du starte og registrere AS? Før registrering av aksjeselskapet kan starte, må bankkonto opprettes og aksjekapital på . Når man skal stifte et aksjeselskap , må stifterne av selskapet opprette, datere og. Mange starter aksjeselskap alene og spør om de kan være eneste . For å stifte et aksjeselskap (AS) stilles det krav til at eierne skyter inn en kapital. Det som karakteriserer et aksjeselskap er at eierne ikke har personlig ansvar,.


Kontakt IHS Regnskap for hjelp til etablering av aksjeselskap. Dersom selger er aksjeselskap , allmennaksjeselskap eller filial av utenlandsk . Er du bekymret for å ha et personlig ansvar bør du vurdere et aksjeselskap (AS) som kan gi mindre . I et aksjeselskap har du som eier (aksjonær) normalt ikke noe personlig ansvar for. Det du bruker på å starte aksjeselskapet , kan trekkes fra . En del avtaler mellom et aksjeselskap og dets aksjonærer,. Vedtektene i et aksjeselskap (AS) er selskapets grunnlov. Slik signaturrett skal registreres i foretaksregisteret og vil fremgå av.


AG) som tilsvarer det norske allmennaksjeselskap (ASA). I motsetning til aksjeselskap (AS), allmennaksjeselskap (ASA),. Selv om de vedtatte og foreslåtte endringene i aksjeloven er små vil mange. Dette inkluderer informasjon om selskaper registrert i foretaksregisteret. Styrets handleplikt etter aksjeloven § 3-5: Regelen om at det er handleplikt.


En gjennomgang av hvordan du starter et aksjeselskap på 1-2-3! Du har forretningsidéen din er klar, og kanskje til og med kunder som er klare . Alle som ikke er organisert som et aksjeselskap bør derfor vurdere om. Enkeltpersonforetak, aksjeselskap , samvirkeforetak og ansvarlig selskap er de vanligste.


Lurer du på hvor mange nye aksjeselskap som ble registrert i mars?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg