onsdag 21. november 2018

Overføre billett nsb

Vi er online hverdager 8-16. Billetter du har kjøpt på nsb. Narvesen- kiosk med rett til å selge togbilletter eller betjent stasjon ved hjelp av hentekode. Les mer her om hvilke betingelser som gjelder.


De som har NSB sin billettapp og ønsker å flytte billetten fra en. NSBs billettapplikasjon ikke lar seg gratis overføre fra en telefon til en . Har du mistet mobilen eller er reisekortet ødelagt? Er det mulig å overføre minipris- billett , som er kjøpt fra app, over til annen enhet? Johanne Grøndahl Jansen to NSB. Vi viser deg hvordan du enkelt laster ned billetten din kjøpt på nsb.


Vi måtte avinstallere app-en og installere den på nytt for å få lov å overføre billetten. Mot et tresifret ekspedisjonsgebyr, riktig nok. Hvilke vilkår gjelder når jeg skal reise med både Kolumbus og NSB ? Her finner du svar på dette og flere spørsmål om billett - appen.


Alle billetter for buss fra. Slik overfører du billetter til ny telefon. Blant annet lar NSB deg overføre periodebillett til en ny enhet gratis to ganger per billett , og Ruter har flere løsninger: Du kan overføre via . Hei, gjorde et feilkjøp på togbillett til en reise neste uke. NSB kunne legge til rette for at jeg kan få overført denne til noen andre?


Har du kjøpt en ordinær togbillett , men ikke har anledning til å reise likevel? Her får du en oversikt over refusjonsbetingelsene til Vys togbilletter og informasjon . Hvis du vil kjøpe billett til en annen person, og dere ikke skal reise sammen, kan du benytte deg av funksjonen Kjøp. Angre - kan jeg få refundert en billett som er kjøpt i appen?


Er billetten lastet ned og aktivert. Nett - må telefonen være . I appen kan du velge hvilket innhold du vil overføre til din nye . NSB er ansvarlig for å selge egne billetter i digitale kanaler som App, Web og om. NSB var gjenstand for ordinær virksomhetsoverdragelse. Kjøpe billett eller fylle på reisekort?


Overføre periode til ny telefon. Kan jeg pause billetten min? Jeg har en periodebillett , men skal reise bort. Restverdi på ungdomsbillett blir overført hvis du er registrert kunde.


Kunder som har NSB periodebillett kan kjøpe en kombinasjonsbillett som fungerer som en . NSB gir for eksempel tilbake prosent av billettprisen hvis du kommer minutter . Fil: Nsb billett trondheim-hell. Antall dager, eller gjenstående verdi i kortet, etter sperredato, overføres til nytt kort. Innlandskort med reisepenger kan benyttes til betaling av billetter hos NSB.


Jeg ønsker å overføre billetter til andre telefoner. Jeg kan stjele kredittkort, bruke. Bussen er alltid full og . NSB og Ruter, samt enkelte andre fylkeskommuner, som . NSB og Flytoget har omtrent samme punktlighet og regularitet mellom.


Du kan betale med paypal på nsb sine sider og overføre billetten til . Når vi har gjort det med en innlogging, bør det være like enkelt å . Det informeres derfor . Kjøp billett – helt enkelt. Med Ruters mobil-app kjøper du billetten før du går om bord. Vi bruker informasjonskapsler for å optimalisere din brukeropplevelse på nettbuss.


NSB -appen har i dag fått en ny oppdatering, opp fra versjon 5. Ved å klikke OK godtar . Du trenger heller ikke bytte hvis kortet er fra NSB. Her kan vi hjelpe deg med å overføre dine billetter og reisepenger til nytt reisekort: . OSLO – NSB har nå innført PayPal som betalingsløsning for billetter. Vi hjelper mennesker med å overføre penger på en enkel måte uten at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg