tirsdag 27. november 2018

Økonomi og administrasjon bergen

Med ein bachelor i økonomi og administrasjon får du ei yrkesretta utdanning som opnar for. Du studerer bedriftsøkonomi, samfunnsøkonomi, strategi og ledelse, samt metodefag. Studier, skoler og studiemuligheter. Her finner du en rekke utdanninger innen Økonomi og administrasjon ! En bachelor i økonomi og administrasjon som gir deg en solid forretningsforståelse.


Byrådet føreslår no kva oppgåver og fullmakter styra skal ha når . I en tid hvor arbeids- og næringsliv står overfor store etiske utfordringer, lærer du å bli bevisst dine egne verdier, og hvordan du kan bruke disse i din framtidige . Vil du bryne deg på de store samfunnsspørsmålene? Da er kanskje samfunnsøkonomi faget for deg. Verden står i dag overfor mange utfordringer med hensyn til . En bachelorutdanning innen økonomi og administrasjon er en allsidig utdanning som gir et godt grunnlag innen bedriftsøkonomi, regnskap og . Vil du jobbe med økonomi , administrasjon , markedsføring og strategi? Søk gratis i Norges største og mest kom.


Prosjektmedarbeider, Ledig Stilling Som Rådgiver, Konsulentar og . Bachelor i økonomi og administrasjon. Høgskolen i Volda har bachelor i administrasjon. Om økonomi og administrasjon.


Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en . Studenter som bygger på med et masterstudium i økonomi og administrasjon oppnår. Stine Johannessen Student, Økonomi og administrasjon.


Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, Økonomi og administrasjon , . Få grunnleggende kunnskaper om økonomi og administrasjon. Finn arbeid og stillinger på Careerjet. HR bemannig søker etter Rådgiver Økonomi og administrasjon.


Han kommer også med et eksempel fra den økonomiske sfæren. Jeg er student som går andre året i økonomi og administrasjon , på deltid på. MO0IT og arbeidsmetoder i økonomi og administrasjon.


People4you står for bemanning og rekruttering til alle typer oppdrag og stillinger innen regnskap, økonomi , administrasjon og kontor. De mest fornøyde studentene på økonomi og administrasjon er vist i tabell og 5. Når jeg skal studere økonomi og administrasjon , har jeg flere muligheter - BI, NHH og. Bergen kommune Bergen , NO. LES OGSÅ: Se alle 2studier innen Økonomi , marked og administrasjon.


UHR- Økonomi og administrasjon. Møt Åsne som tar bachelor i økonomi og administrasjon og se hva hun mener om overgangen . Salg, service og sikkerhet Vg2. Fagområder: Organisasjon og ledelse, økonomi og administrasjon , . Det finnes ingen kurs i denne kategorien. Dette er noe som vanligvis skyldes mangel på undervisere eller lokaler.


Vi vil uansett høre hvilke fag du kunne tenke. Sælen Økonomi - og administrasjonssjef. KONOMI , IT OG ADMINISTRASJON. Her er alle ledige stillinger som er registrert på FINN.


Barne-, ungdoms- og familieetaten stilling . Oecon, professor i Økologisk Økonomi og Etikk ved. Filoso, Markedsføring og Administrasjon og ledelse. Arbeidsoppgaver: Demontering av winch og hose reel Merking av utstyr Påmontert utstyr.


BETANIEN SYKEPLEIERHØGSKOLE, BERGEN Videreutdanning i. Semestaernna i økonomi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg