torsdag 22. november 2018

Leilighet åsane senter

Nydelig ny leilighet med flott beliggenhet i rolig og etablert område, trappefri adkomst, garasjeplass. SANE SENTER - Lys og trivelig 3-roms leilighet med garasjeplass og innglasset balkong. Boliger, Åsane, Eiendom.


Fast parkering i garasje,. Horisont - Nydelig 2-roms leilighet med en sentral beliggenhet! Apartment just outside Bergen city center. Nye leiligheter og tomannsboliger i Åsane - et klokt sted å slå rot.


Stilfull og moderne 2-roms eierleilighet med fast parkering og solrik. Ulset - Pen og lys 4-roms leilighet i populært boligområde. Gangavstand til Åsane senter mm.


Gartnerløkken, et nytt og attraktivt boligprosjekt midt i hjertet av Åsane. Meldt om ekplosjon og brann i leilighet i Åsane senter utenfor Bergen. Hva med en splitter ny leilighet i Høgåsen på Mjølkeråen? Flott turterreng rett . Stor leilighet i Åsane - trenger innvendig oppussingPrisant.


I Bekkestien bor du nær. Gode solforhol og i ende av blindvei. Resultatet er en leilighet med varme gulv og et friskt og godt inneklima, samtidig som du kan. Med kun minutter til Åsane senter og minutter til Bergen.


SANE (VG) Kurt Nilsen (25) har hatt en enorm suksess etter Idol. IKEA og ble utestengt på livstid fra Åsane senter , . Borettslag, soverom, Myrdalskogen 41. Ulset: Strøken og romslig 2- roms toppleilighet med solrik vinterhage. Varmtvann inkl i felleskostnader.


Senter Find nearest Eplehuset Shop. Der var også Consto som førte opp senterdelen av Horisont. Storsenter er blant landets største handlesenter og består av ca. Kjøpesenteret ligger på Myrdal i Åsane , vis-a-vis det gamle Ikea- bygget. Dette er et stort og populært senter som blant annet tilbyr gruppetimer og personlige trenere.


Anlegget består av leiligheter. Leilighet tildeles gjennom Forvaltningsenheten Sone Nord. Etter å ha gjennomført de tekniske undersøkelsene i boligblokken som brant ved Åsane senter lørdag , tror politiet de har funnet årsaken til . Ellers ligger Åsane storsenter og Horisont med gangavstand som byr på de fleste servicetilbud og fasiliteter man . På tildelingsmøtet i mai ble leilighetene ved siden av Åsane senter revet bort i . Fra din nye leilighet har du kort vei til bl. Stor, lys og fin 2-roms terrasseleilighet med garasje. Opplysninger om borettslag og leilighet.


Utleieboligene ligger på Mjølkeråen i Åsane, mellom Åsane senter og Salhus. Det er også en servicelinje på Landås som . Store terrasser med gode solforhold. Følg motorveien til avkjørsel ved Åsane senter. En arealeffektiv leilighet.


MORVIKBOTN - Fin 2-roms leilighet med terrasse, garasje og fantastisk utsikt. Ta av motorveien ved Åsane senter og kjør inn Hesthaugveien. Inkludert garasjeplass! Stor og fin 4-roms leilighet i toppetasje, med vestvendt balkong og god utsikt!


Se vår hjemmeside for mer informasjon. Evt plass for sportsutstyr i utebod. Cirka minutter unna finner man Åsane storsenter , Ikea, Gullgruven og . En person ble funnet død etter en eksplosjonsartet brann i Åsane i Bergen. Bergen, etter meldinger om en eksplosjonsartet.


Vi fikk melding om røyk og brann i en leilighet klokken 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg