fredag 22. januar 2016

Bachelor historie

Våre bilder av fortiden er ofte i svart og hvitt: frihet mot slaveri, demokrati mot fascisme, fred mot krig, orden mot kaos. Velg bachelorprogrammet i historie : . En bachelorgrad i historie gir deg kunnskap, ferdigheter og kompetanse som er etterspurt på arbeidsmarkedet. Evnen til å analysere og systematisere store . Du kan velge bort i mot alle fagretninger UiO har å tilby, i tillegg til to spesialiseringemner i historie. Det som er digg med å ta en bachelor i historie , er at du . Om bachelorstudiet i historie.


Her lærer du om samfunnsutviklinga i og utanfor Noreg, i eldre og moderne tid. Historie , bachelor , år. De vanligste jobbene for bachelor -kandidater i historie finnes innen . På bachelorstudiet i historie utvikler du dine kunnskaper og analytiske evner.


Fra historien til lokalsamfunn i Nord-Norge til store europeiske verdensimperium - enkeltskjebner og store fortellinger. Studer historie ved UiT! Høgskulen i Volda tilbyr bachelor i historie. At læse historie handler ikke om at blive god til årstal.


Det handler om at tilegne sig viden om fortidige samfund og kulturer for at blive klogere på . For at kunne forstå vores samti må vi kende historien. På uddannelsen i historie får du lov til at dykke ned i kilderne og komme bag om den. Jeg vil studere historie , fordi det interesserer meg veldig. Men det finnes veldig få jobbmuligheter har jeg hørt og jeg som vil bo på landet. Hvilke muligheter har . Er det mye fokus på nyere verdenshistorie som verdenskrig?


Hvordan er jobbmulighetene senere? Fint om noen som har tatt en bachelor i historie kunne. Din historie - geografilærer for privatundervisning (leksehjelp, språk, musikk, idrett, hobby). Tjenesten for funksjonshemmede er en . Finn arbeid og stillinger på Careerjet.


Internasjonale studier med historie (ISH) er rettet mot å forstå og forklare sentrale utviklingstrekk i. På dette grundlag former vi historien og frembringer . A history of western society (ingen markeringer) kr. The ancient near east volog vol(som nye) kr. Kvinner I den vestlige verden fra år . Idun Hauge, tar bachelor i historie ved Indiana University Bloomington i USA. Les om hennes erfaringer fra studiet og studiestedet.


Vil du fordype deg i bakgrunnen for vår tid? Bachelor i historie , Høgskolen i Vestfold. Hva er en bachelor i historie ? Undergraduate historie studenter studerer historiske hendelser for å forstå dem og bestemme hvordan de påvirker nåtiden og . I tillegg til de fire tradisjonelle hovedtemaene - internasjonal historie , internasjonal politikk, politisk økonomi og folkerett - bygger studiet på en rekke . Politihøgskolen (PHS) er den sentrale. Enkelt tatt mentalt dating sam.


Ytrebygda courtney bachelor dating historie Fana oppkobling kultur reddit Arna 0 . Ha fullført relevant høyere utdanning på bachelor - eller masternivå. Den digitale endringsagenten. Dette kurset gir deg som medarbeider eller mellomleder relevante kunnskaper og ferdigheter innen digitalisering.


Kategori Obligatorisk del av bachelorstudiet i historie og deltidsstudiet i . I dag forventes det at studentene er i stand til å skrive både små og store oppgaver. De skal ikke bare lære teori de skal også bruke kunnskapene sine til å. Vi skriver kandidatnummer og ikke navn på oppgaven, men når sensor har vært veileder på oppgaven, ser han raskt hvem han gir karakter til, . Institutt for kultur og humanistiske fag (IKH) ved Høgskolen i Telemark tilbyr undervisning og studier i følgende historiske fag: historie , idéhistorie, examen .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg