onsdag 27. januar 2016

P4 nyhetene

Vil undersøke ulykke Norsk luftsportforbund vil sette ned en granskingskommisjon for å finne ut hva som var årsaken til speedglider-ulykken i Loen i Sogn og . Per Norges største kommersielle radiokanal med mer enn million lyttere daglig. Det er Anne Siri Nørstebø Walker som gir deg nyhetene i kveld. Fikk ikke du med deg nyhetene ? Silje Ludvigsen gir deg en nyhetsoppdatering. Av Amir Horori Onsdag 13.


I kveld er det Anne Siri Nørstebø Walker som gir deg de siste nyhetene. Vi deler informasjon om din bruk av nettsiden med sosiale medier, annonse- og analysepartnere. Les mer om informasjonskapsler.


Nyheter fra PRadio Hele Norge. Kveldens nyheter får du av Ole Martin Sjetne. Av Ole Martin Sjetne Torsdag 14.


Morgenmagasinet på Pgår fra å være seks til fire minutter, mens ettermiddagsmagasinet, som har vært på inntil seks minutter, nå blir tre . Vi har et ledig årsvikariat som journalist i Oslo. Pmå slutte å sende lokale nyheter i Bergen med umiddelbar virkning. Morgenshow med Bjørn Faarlun Øystein Røe Larsen og Marte Kaasa Arntsen. Våkn opp til den beste miksen av musikk, . P4: Ikke ny Orderud-etterforskning. Det betyr at disse tre kanalene . Kraft og Else Kåss Furuseth, NRK Podkast.


Førstehjelp på små barn, NRK P1. Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN) krever at. Rednex - Wish You Were Here. Kenny Rogers - Islands In The Stream (duet with Dolly Parton).


P- nyhetene med Merete Vikre. P4-helgen med Reidar Buskenes. Endelig Helg med Simen Sveen. Der har de jo nyheter hver time. I forbindelse med saken der en pakistaner som var straffedømt ikke ble utvist fordi han var gift her i landet med barn, sa man først.


Den nye radiokanalen Kanal har inngått en avtale om å kjøpe samiske nyheter av P4. Hvorfor: Jobber i P4-kanalen NRJ og ble nylig kåret til Årets unge. Mannen lå fastklemt i en grøft etter arbeid på stedet. Redningsmannskap jobbet i flere timer med å få mannen opp igjen.


I helger og på helligdager sendes nyheter. Pfikk seks priser under fredagens Prix Radio. Han har sin utdannelse i journalistikk . P-gruppen en splitter ny riksdekkende radiokanal på DAB, nett og mobil.


Kanalen får eget morgenshow, nyheter. Pbryter inn med nyheter når noe viktig skjer og forsøker å være midt i folks liv. Hørte akkurat på nyhetene på Pat det gjøres rekoed beslag på slanger,øgler og andre eksotiske dyr.


Da er det vel snart noen i . Tommy Berg har ikke lenge igjen. Familiefaren er rammet av kreft, og kreften har nå spredd seg til både lunger, lymfer og hjerne. Situasjonen kunne ha vært en . Lise Askvik slutter i P. Nå slutter hun som programleder i Pfor å gå fullt og helt inn for politikken.


Få nyhetene servert i innboksen. Norsk brannvernforening sa onsdag til Pnorske butikker bør slutte å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg