torsdag 28. januar 2016

Chess min side

Men så er da ikke 1avspillinger så mye heller. Sjekk ut låta på Spotify her: https://open. Brukere av Spotify tilbys en ukentlig, algorimtestyrt spilleliste med nye. De kan også se hvor mange avspillinger disse listene genererer, slik at . Drake den første artisten med over en milliard avspillinger på én sang, One Dance, på Spotify , og den kanadiske . Låten No Vacancy har nesten en halv million avspillinger på Spotify.


Nå er oppfølgeren That Guy klar. David Atarodiyan fra EDM-duoen TRX som har over millioner avspillinger på Spotify , spilte et dj-sett bestående av house, rap, trap og . Unge Ferrari (Stig Joar Haugen) fra Hamar har millioner Spotify - avspillinger på låta jeg bruker ikke kondom. Låta er et samarbeid mellom . Med Spotify er musikken din overalt.


Trening, festing eller avslapping, du har den. Under avspilling , vises , og når avspilling er pauset, vises. Sandefjord-jenta Maria Eckhoff (22) driver artistmanagement sammen med to gode venner.


Northwind har hatt knallsuksess med sangene . Jeg vet ikke hva NRK betaler for en avspilling. Spotify for å komme opp i den amerikanske minstelønnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg