fredag 22. januar 2016

Skiutleie lillehammer

Dersom du har behov for å leie ski når du er på ferie hos oss, anbefaler vi Sportpå Sjusjøen. Her kan du forhåndsbestille ski . Vi er Offisielle Birkebeinerbutikker og mange av de som . Vi ligger rett ved siden av Gondolen og Stolheisen i Hafjell i samme bygg som billettsalg og . Great little bakery with coffee . Vi tilbyr skiutleie i vårt skisenter. Se gode priser og pakketilbud og book din skiferie for hele familien. Utleie - Equipment Hire. Kvitfjell skiutleie har alt av skiutstyr som trengs for den beste opplevelsen.


Fordelene med å leie utstyr er. Skiutleie i tilknytning til Beitostølen Skiheiser. Storefjell Ski- og Akesenter, skiutleie. Kort avstand til skiutleie , restauranter, skiskole . Vinterstid har vi en stor skiutleie i butikken, og om sommeren leier vi ut sykler. HAFJELL SKIUTLEIE SØKER BUTIKKMEDARBEIDER FOR . Hafjell er et alpinanlegg med stor bredde – bokstavelig talt . Les mer om skiutleie og ski-skole på:.


Se: Lukk Søket ga ingen . Vi hadde litt småtrøbbel med bindninger på egne ski, de på skiutleie fikset kjapt og. I vintersesongen finner du en stor skiutleie på Servicesenteret sammen med vår Skiskole. Turen langs Trolløypa, totalt.


Det er muligheter for skiutleie. Vi driver også et Servicesenter med skiutleie , aktiviteter, skiskole, dagligvare,. Bil kun to timer med bil fra Sandvika på gode veier, stamvei E16.


Vi har alt du trenger til skiferien. Om du skal carve ned over bakken, kose deg i pudder eller trekke barn i pulk, har vi utstyret for deg. Velkommen til Gålå Alpin skisenter. Skifys-velvære og massasje Tlf. AnspOrt tiL HAFJeLL: Hafjell Alpinsenter ligger km fra.


Nordseter er ideelt for ferie både om sommer og vinter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg