torsdag 28. januar 2016

Decra takplater

Sterkt som stål og vakkert som naturstein. Takplatene er konstruert for å vare livet ut. Utforsk fordelene og planlegg drømmetaket til din bolig. Rapporter et annet bilde Rapporter det støtende bildet.


Se design og farger her. SPØR OM TAKPAKKEPRIS( få rabatter på tilbehør) ! Finnes i følgende farger: - Sort . Fint tak , og mye lettere sikkert enn. Decra har års produktgaranti.


Garantien dekker gjennomrusting og avskalling. Referanseprosjekt med platetak. Stovnerveien 60 Oslo.


Oppbyggingen av platen med flere lags beskyttelse, gir sikkerhet mot korrosjon og god fargebestandighet. Har tidligere had shingel på taket, nå lagt røde decra takplater. Nye pipehatter på huset samt nye . På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom butikkene. Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris.


Sæter har levert nytt decra tak med utførelse av pipebeslag og mønebeslag for . Taket er en bygningsdel som ofte blir utsatt for store påkjenninger. Det skal beskytte mot vær og vind og gi god isolasjon. Taktekking har også en viktig estetisk . Selskapene Monier(Zanda) og Icopal utgjør nå BMI Norge.


Begge har lang lokal historie og bred erfaring innen leveranser av skrå tak , flate tak og tettesystemer. Så den store (og eneste) uenigheten pr nå er ang tak. Takpannene er prøvebelastet med en . Peis skal monteres der skap står på bildet.


Nå nærmer det seg siste sjanse, skal du ha nytt tak på plass før sommeren. Bestiller du en taksjekk i dag kan du ha nytt tak i stein, decra eller shingel på plass . Granulert aluzinkplate, år garanti Pris gjelder pr. Produkt Innehaver Utløpsdato.


Et stadig barskere klima gjør tette tak til et konkurransefortrinn for smarte. Vår bedrift tilbyr tjenester for bygging av tak av følgende typer: En av de viktigste elementene på en konstruksjon er taket da dets hovedformål er å beskytte . TP- TAK tilbyr alle tjenester innen vedlikehol men vår hovedekspertise er takfornying. Isola Powertekk Exclusive. De neste trinnene legges etterhvert som takplatene legges. For å sikre personer som ferdes på tak er det viktig at takstige-.


Vi skjøtet på gavlutstikkene, byttet vindskier, toppbord nytt pipebeslag, takrenner mm. Nytt tak uten å bytte takstein. Et pent tak er med på å gi huset en flott fasade, men vet du hvordan du best tar vare på det? Det florerer med gode resultater fra Førde, der Frogn og Drøbaks skyttere deltar i Landsskytterstevnet.


Vi i Tak og Pris AS hjelper deg med hele prosessen. Vi gir gratis befaring og har kompetente og erfarne arbeidere for jobben. Icopal tillhandahåller även produkter för takavvattning i olika material och. Med et godt tak holder du bedre på varmen i huset, og sparer energi. Enten du skal legge nytt eller fikse på det du har skal . Enkel og rask montering.


Kan legges på tak med fall ned til 10° (Stratos 12°). Styrke og stivhet til å tilfredsstille alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg