mandag 18. januar 2016

Sentralstøvsuger slange 15 meter

Flexit har forskjellige slanger som leveres i. Håndtak med rørkobling for mm tilbehør. Norges største utvalg i sentralstøvsugere og utstyr! Beam, Foma, Flexit CV, Cyclovac, Villavent,. Eks mva kr 70Inkl mva kr 8700. Skjøteslange for å forlenge eksisterende slange for sentralstøvsuger.


Tilpasningsslange ved utskifting av tidligere sentralstøvsugere. Strips til svakstrømsledning. Festemåte mot håndtaket. Passer til tidligere sentralstøvsugermodeller.


Kan også brukes til CVR serien, men det forutsetter at. Børste og slange sett med meter slange. For flexit sentralstøvsuger system. Settet består av gulvmunnstykker, radiator-og fugemunnstykke, støvbørste, . Justering av lengde på slanger til sentralstøvsuger.


Nilfisk All-in-Supreme . Endemuffe til slange (mot sugekontakt). Materialvalg og utforming av slange , håndtak, rør og munnstykker gir unike brukeregenskaper. Kapasitetsregulering av sentralstøvsugeren skjer fra bryter på. Standard håndtak til støvsugerslange.


Dette er et svært enkelt system – alt man trenger å gjøre, er å koble til en slange til et av uttakene som er. Sentralstøvsugere og tilbehør. Bilde av Rør ø51mm m. Finnes det kortere slanger enn meter ? Når det gjelder staking av rør har vi aldri hatt behov for det de første årene, i alle fall.


Selvrensende GORE filter. Vroom meter slange monteres som et eget uttak. Støvsugerslange metervare. En sentralstøvsuger gjør ikke bare renholdet enkelt og mindre støyende. Maks slangelengde på meter gir lang . Kvalitetsleverandør på høytrykksvasker og sentralstøvsugere.


IPC Foma slangesett premium 12. Pakkeløsning med rør og deler for montering av rørsystemet til sentralstøvsugere. Rørpakken inneholder sugekontakter, ca meter rør og nødvendige deler. Cyclo Vac sentralstøvsugere er produsert med de høyeste krav til kvalitet, og det gis. Rør à m lengde, stk.


Den har automatisk tilbaketrekk og meter lang slange fra Hozelock. Enkel å montere og praktisk å ha når man skal ordne . Tilbehør sentralstøvsugere. Slangetrommel til veggmontering. Lurer du på hvilke fordeler du får ved å installere en sentralstøvsuger ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg