tirsdag 19. januar 2016

Julecupcakes

Julecupcakes Oppskrift Til den søte juletid - En av de mange gode oppskriftene fra Dr. Kryddermuffins med smak av jul! Med deilig kremosttopping får du flotte julecupcakes som passer fint å servere sammen med andre småkaker i adventstid og . Cupscakes er enkele å lage, og perfekt å ta med seg når man skal på besøk hos ander i julen.


Du trenger ikke være proff konditor for å få til disse koselige . Endelig er det helg igjen og jeg har bakt brownie cupcakes, toppet med hvit smørkrem og pyntet med mini . Jule cupcakes med jule krydderier. Skønne cupcakes med julekrydderier og juletræer. Og det med det lækreste bagværk – disse julecupcakes med karamelliseret smørcreme. I julecupcakesene gemmer sig en sirupsdej . Jeg har sat fokus på julens bedste og mest . Spred masser af hyggelig julestemning med de skønneste, snehvide julekager.


En cupcake er en muffin pyntet med frosting (smørcreme) for at gøre den ekstra lækker. Her er de krydrede, så de smager af jul, og pyntet med et flot juletræ på . Herlige julecupcakes med cremet frosting og evt. Du kommer med garanti i julehumør af at lave (og spise!) de her fine små cupcakes med juletræer på.


Til julens kager hører krydderier, og det er noget af det, jeg bedst kan lide ved julen. Jeg er helt tosset med krydrede kager – og laver dem på . Få tre forskellige bud på, hvordan du nemt kan dekorere dine julecupcakes. Du kan lære at lave en sneman en julekrans og en nissehue . Topping til julecupcakes.


Rør ingredienserne til topping sammen. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Korn fra vaniljestang 1/tsk. Det skal du bruge til ca.


Da vi var med på Julemarked her i Haugesund utviklet vi en helt spesiel julecupcake. Denne cupcaken har jeg holdt oppskrifen hemmelig på .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg