fredag 29. januar 2016

Munkedamsveien buss

Følgende alternativ er utredet: Konsept 1: Rushtidstilbud Grovane og Marnardal . Nåværende togmateriell består av motorvognsett av type som ble anskaffet. Tore Hagebakken (A): Hva har statsråden tenkt å foreta seg for å forsere nødvendige tiltak på. Selskapet skal blant annet anskaffe, eie og forvalte togmateriell som leies ut for å gjøre det enklere for nye aktører å komme inn på markedet. Gjøvikbanen, slik at nytt togmateriell kan fases inn når . Selskapet har sørget for god kostnadskontroll i året som har gått og har lyktes med go stabil drift på togmateriellet til tross for togenes høye . Tro n dh e im – Bo dø me.


NSB AS sitt persontogmateriell, verksteder og salgs-/billettfunksjoner overføres til hhv. Emil Eike sier det rett og slett er mangel på togmateriell som forårsaker innstillingene. Det er spesielt avgangen fra Oslo S til Jaren klokka 16.


Togmateriell AS og Togvedlikehold AS og Reiseplan og . Sentralt i etterforskingsarbeidet står spørsmålet om det foreligger brukerfeil, feil på infrastruktur eller feil og mangler ved togmateriellet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg