torsdag 21. januar 2016

Norsk 30 studiepoeng nettbasert

I tillegg blir det arrangert frivillige . Mellom samlingane arbeider du i nettbaserte studiegrupper. TRINN - SP (videre- og etterutdanning). Det er registrert 2relaterte studier til utdanningen NORSK 1. Samlings- og nettbasert studium skreddersydd for deg som er lærer på barnetrinnet. Lærere i barneskolen som har mindre enn studiepoeng norsk i . Utdanninga høver godt i kombinasjon med anna utdanning og yrkeserfaring. Bestått norsk ( sp) eller tilsvarende.


Den nettbaserte delen av studiet blir lagt opp med videooverførte forelesninger og med presentasjon av ulike typer . Lærere kan ta videreutdanning i fag som for eksempel norsk , musikk, pedagogikk. Barnehagepedagogikk - nettbasert , Lavere nivå, Universitetet i Stavanger, Lokalt. Naturfag og matematikk i barnehagen, videreutdanning ( studiepoeng ) . Videreutdanning i norsk for lærere 8. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Beskrivelse av studiet. I studiet får du kunnskaper om både språk og litteratur.


Mål for studiet er å gjøre lærere på barnetrinnet i stand til å møte norskfaglige utfordringer i et. NLA Høgskolen Bergen tilbyr et årsstudium i norsk for 5. Mer informasjon om studiet : . Dette studiet skal utvikle studentenes forutsetninger for å drive opplæring for voksne som. Undervisningen er hovedsakelig nettbasert med bruk av høgskolens . Studenter med studiepoeng i norsk og minst studiepoeng lesing . Matematikk, engelsk, norsk , samisk og tegnspråk er prioritert, og det er satt av egne midler.


Studiepoeng : Sted: Hamar. Det skal også opprettes et nettbasert tilbud i profesjonsfaglig digital . Følgende emner har ukentlig undervisning, er på stp. MatematikkMOOC - nettbasert studium i matematikkdidaktikk for lærere.


Høyskolen Kristiania Nettstudier tilbyr fleksible studier. Velg utdanninger på alle nivåer: Master, bachelor, høyskole, fagskole, yrkesrettet og VGS. Med ny læreplan i norsk ,. Til studiet er det utviklet en nettbasert studieveiledning som også er pensum.


Havbruksakademiet er en videregående skole med elever på Vg1. Driftsleder Havbruk (studiepoeng – Fagskolegrad). Programmet på studiepoeng består av totalt fire kurs og du gjennomfører to kurs . Fagplan for norsk for ungdomstrinnet nettbasert videreutdanning ( studiepoeng ) Språk og tekst kulturmøte og endring Fagplanen bygger på rammeplan for . Studenter som har GLSM ( studiepoeng ) eller PAPS (vekttall) vil få et annet.


Arbeidet i studiet er hovedsakelig nettbasert , men med obligatoriske . Denne rapporten er en evaluering av PRISME- studiet , som er et nettbasert videreutdanningstilbud for lærere som underviser i norsk som andrespråk. Norsk for barnetrinnet gir deg faglig grunnlag for å planlegge, organisere, gjennomføre og vurdere undervisning i faget norsk i de første fire årene i. KursforNettbasert kurs. Selvstudier ved teorigjennomgang og nettbasert opplæring med oppgaver.


Norsk Arkivråd er primært en organisasjon for arkivdanning og for arkivarer som jobber. Arkivakademiet er et årsstudium på delti som gir studiepoeng. Det er organisert i to emner som et nettbasert studium over to semestre med to.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg