fredag 26. juni 2015

Sympati kryssord

Trenger du synonymer til SYMPATI ? Sympati (fra latinsk sympatha, fra Gresk: oversatt som sympatheia) er. Vi håper det hjelper deg med å løse kryssordet. Klikk her for informasjon om annonser.


Fant synonym til sympati. Vi fant synonymer til SYMPATI. Finn løsningsordet med kryssordkjempen. Hva er synonym til SYMPATI ? Søk og finn løsningen i ordboka. Sympati på engelsk - oversettelse fra norsk til engelsk.


Liste over oversettelser: sympati. Ordbok engelsk, tsjekkia, tysk, dansk, spansk, fransk, italiensk, russisk, svensk, bulgarsk, hviterussiske, finsk, portugisisk, . Alle synonymer for sympatisk. Sjekk din definisjon, noe som betyr med våre engelske ordbøker.


Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet sympati. Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. KOMMENTAR: Om Hans Christer Holund skulle lykkes med å vinne femmila, vil det bli en av OLs aller sterkeste historier. Vi løser kryssord sammen med deg! Skriv inn dine forslag i. Til deg som ikke klarer å ha sympati med barna som ikke skal på sommerferie.


Fett på kveite kryssord ; Religion livssyn og etikk. Pietistene var lite sympatisk innstilt til komedier. Oversettelser, kryssord , synonymer, statistikker, gramatikk - dictionaries24. Holberg avsluttet brorparten av sin skjønnlitterære karriere med en samleutgave av sine dramatiske verk i 173. Ulike verdier som inngår i sosial kapital, er opparbeidelse av følelsen av tilhørighet, trygghet, velvære, samhørighet, sympati og solidaritet . Hvorvidt han fikk sympati fra sin fødende kone, sier rapporten ingenting om.


Graviditet og fødsel er en periode der kvinner gjerne venter å bli . Barn med empati har evnen til sympati , evnen til å ta hensyn og viljen til å støtte og hjelpe andre. Empati må vekkes hos barn, selv om evnen . Andenes tromsø - Apparat kryssord. Jubileumskonsert Apparat kryssord.


Han beskrev to tilfeller av barnemishandling hvor mødre bevisst hadde skadet barna sine for selv å få sympati og oppmerksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg