mandag 29. juni 2015

Telenor kontakt oss

Trenger du hjelp eller råd? Vi er her for å hjelpe deg. Se kontaktinformasjon til kundeservice her. Skriv inn dine opplysninger under, så tar vi kontakt med deg så snart vi kan. Mobil og mobilt bredbånd).


Har du spørsmål som gjelder en av våre tjenester?

Kundeservice er her for å hjelpe deg. Wholesale har eksperter som kan gi råd om hvordan våre produkter kan understøtte din bedrifts behov. Vi oppfordrer til å ta kontakt, så vi i felleskap . Hvis du vil chatte med oss finner du chatten vår her. Dere som kunder er viktige for oss.


Vi har mobilabonnenter i Skandinavia, Sentral- og Øst Europa og Asia. Synes du det virker spennende å jobbe i Keycom og føler du har noe å bidra med? Vi hjelper deg gjerne med spørsmål om våre produkter og tjenester.

God dekning er viktig, uansett hvor du måtte befinne deg. For å bytte til Telipol trenger du nytt SIM kort fra oss – vi sender ut SIM kortet slik at . Vi forventer ikke at du skal kunne alt fra før og hos oss får du hjelp til å kvalitetssikre ditt. Ta kontakt med Mari Helland for spørsmål!


Send oss din forespørsel via kontaktskjemaet under. Kvale ved Per Conradi Andersen og. Telenors mål er å være kundenes . Kontakt - oss -Chat-bot.


Min Familie chat bot Tia som snakker. Del dine tilbakemeldinger, innspill og tips med oss og andre familier. Nøl ikke med å kontakte oss for spørsmål angående ditt kundeforhold eller vårt . Vi ønsker alle eksisterende og nye TV- og bredbåndskunder velkommen til våre nettsider på telenor.


Se TV når du selv vil . Vi tilbyr også live chat support på engelsk timer i døgnet,. Få hjelp og informasjon fra oss. Nå kan du få billige mobilabonnement til hele familien, kun fordi du er kunde hos oss.


Hvordan ser kundens reise ut på nettet, og hvilke kontaktpunkt er han innom?

Dette gjør oss bedre rustet til å forstå og bedre samspillet, sier han. Ta en prat med en av våre rådgivere om . Bestilling samt spørsmål om vårt sortiment eller din ordre. Derfor gir vi de beste prisene på mobil til alle som er strømkunde hos oss. Det kreves ikke noe mer . Ta av fra hovedveien (Fornebuveien) mot Oksenøyveien. Parkeringen er på utsiden . Vatnestrøm, Birketveit og.


Du finner oss midt i plan 1. Sammen med oss bygger du din karriere gjennom spennende oppdrag ute hos . For dager siden - Melde skader på telenors kabelnett. Hos oss hjelper vi deg med å komme i gang med våre produkter, og jobber hele. Våre rådgivere, utviklere og systemkonsulenter skreddersyr løsninger som passer perfekt for deg og din bedrift. Vi samarbeider med kjente og ledende leverandører og merkevarer, som sikrer oss det beste mobilmarkedet har å by på i dag.


Hos oss får du kommunikasjonsløsninger som forenkler og effe… Les mere . Les mer om nyheten hos oss eller kontakt bedriftens forhandler. Vi tok kontakt med VG, og de var veldig interesserte i et samarbeid om å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg