fredag 19. juni 2015

Nrk serier 2019

Vi har diskutert oss frem til de seriene vi gleder oss aller mest til. Siste sesong av GoT venter. Netflix starter innspillingen sin første . Innhold om serier og film. Her er alle filmene samlet i NRK TV, og her finner du alle NRKs serier.


Den enorme produksjonen av nye titler og sesonger ser ut til å fortsette både hos de store . I denne serien har NRK virkelig lekt med sjangrene, og endt opp med . Filmpolitiet har laget en liste på forhåndsfavoritter for deg. Wolf Hall på NRKs nettspiller er et mesterverk innen historisk TV-drama. Heimebane er lett den beste serien NRK Drama har skapt siden . TV- serier vi anbefaler. Hva handler serien oDen norske krimkomedien Magnus hander om.


Det verdslige og okkulte møtes i denne serien hvor en spesialstyrke finner . Vi elsker å slappe av med en god serie på skjermen. Serien går på NRK søndager og kan streames på nrk. Vi lager flammer i ulike farger 01. Sukkeret blir et tårn av kull 01.


Vi flipper frosne klær 01. NRK skal vi tro listen over kommende . Denne serien begynte også på årets første dag hos NRK. Cold Case-etterforskerne Cassie og Sunny er godt kjent fra tidligere påsker på NRK.


Serien er både kritikerrost, nominert til BAFTA og har i tillegg blitt svært . Skrevet av Frida Brembo -Egilsrud 02. With Tim Ahern, Lars Berge, Ola G. Magnus - arguably the worst investigator in the police - gets the task of solving a murder riddle which . Produksjonsselskapet Maipo og NRK Drama samarbeider om å produsere en serie i 26. NRK - serien 1har over 900. Kort fortalt skal det lages en serie om livet på en brannstasjon. For å gjøre det lettere for deg å finne serier , artikler, og podcaster lanserer vi felles innlogging for.


Jon Michelets krigsseilerepos bekreftet som tidenes dyreste norske tv- serie. Knut-Eirik Lindblad Knut-Eirik Lindblad. Begynner vi her hjemme, så er serievåren godt i gang. NRK har gjentatte ganger invitert Kitti til å se serien.


Foto: Skjermdump frå NRK ). Magnus er en serie som mange velger å se i NRK TV. NRK starter opptakene til sin dramaserie om 22. Budsjettet er millioner . Kva namn serien har, går ikkje NRK Super ut me men i kommentarfeltet skriv dei at serien skal handle om ei jente som får seg nye stesysken.


Serien baseres på Mahmona Khans roman Skitten Snø. Uansett om du kjører asfalt- eller fjellpåske, har du NRK TV-appen tilgjengelig. Det er en uforutsigbar og mørk serie , som gjør at du hele tiden sitter med en vond , uhyggelig følelse av at noe er alvorlig galt her. Skakkjørt serie for NRK. Dette er serien vi har fortjent etter metoo-debatten, og det er et hattrick.


Første nyttårsdag kom første episode av dokumentarserien 113. Det er resultatet av at NRK filmet ansatte i akuttjenesten i Tromsø og på. Helga Bones i NRK Troms. Jeg husker at NRK kalte dette et rødt . Første episode kommer på NRK Super mandag kl 18:55.


Du kan også se serien på . GUNNHILD KVAM OG SARA ÅRDAL ( NRK ). Foruten om det vil jeg takke for tipset om den danske true crime serien på NRK , drapet uten lik. Elleve år gamle Marie Amdahl-Skorpen har hatt diabetes type siden hun . Det er konseptet i NRKs nye komisatsing som er spilt inn i Dalen i Telemark. I NRKs nye dokumentarserie fortelles historien om hvordan den første trådløse telegrafen i Norge ble sendt fra Sørvågen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg