onsdag 17. juni 2015

Maihaugen julemarked 2018

Vi gir deg hyggelig førjulsstemning i unike . Fellesnevner er kvalitet. Her finner du de spesielle . Fuglevandring Lillehammer Museum. Vi garanterer hyggelig atmosfære og flott førjulstemning. I førjulstiden kan du kose deg og slappe av på et av regionens mange tradisjonelle julemarkeder. Maihaugen foregår første adventshelg.


Ox9c Lignende Oversett denne siden ▶ 3:7. K people interested and 1. Torstein Hernes og Anders Hagen i sving med partere en hel gris og fortelle . Sang, musikk, juleverksted . Last ned program med oversikt på alt som skjer på julemarkedet! Ta turen til ditt nærmeste julemarked , eller reis avgårde og la julestemningen synke inn! Julemarked på Skafferiet Hovinsholm på Helgøya. På julemarkedet får du den gamle, ekte julestemningen.


Over hele Norge står alltid noen klare til å hjelpe andre. Her er hverdagsheltene som jobber helt gratis for deg og meg. Fårikålfestivalen i Ringebu, den 7. Bli med Askeladden og vår buss på julemarked den 1. Da er vi tilbake fra julemarked på maihaugen. Vi manglet bare snøen for og få litt ekstra julestemning :) Her er noen bilder. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden.


Ta gjerne eintur innom oss. Kaffe, te, drops, sjokolade og div. Bergen julemarked holdes i tiden 29. Jeg har vært i Familien! Videoarkiver fra andre år:.


Det har vært World Cup på ski på. Så da er vel julegavene i boks? Gjelleråsen med opphenting gjennom Nittedal . Se bilder fra julemarkeder i bilde-karusellen over. Husk også vantekonkurransen – se side 6. God lesing og vel møtt til aktiviteter.


Velkommen til Norsk Folkemuseum! Museet viser dagliglivet i Norge fra 15til i dag. Vandreteateret Det lyser i stille grender er en stemningsfull reise i tid fra slutten av 1700-tallet . Finn julegavene for 20og spis deg mett på Norges beste julemarkeder , og få en helt spesiell juleopplevelse med på kjøpet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg